Ce legatura este intre vise si starea ta de sanatate

Posted by Alin Marinescu on Thursday, May 11, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru vise de noapte

Daca visezi urat des, este cazul sa mergi la medic.

Asta pentru ca poti avea probleme de sanatate. Unele persoane considera ca acele cosmaruri apar din cauza stresului sau din cauza oboselii, dar în urma unor studii, specialistii au ajuns la concluzia ca visele urate sunt strans legate de anumite probleme de sanatate.

Daca visezi urat, înseamna ca ai probleme de sanatate
Conforma specialistilor, cosmarurile indica existenta unor boli psihice. Acestea reprezinta un prim simptom al bolilor. Asa ca, daca te confrunti frecvent cu acesta problema, este cazul sa mergi la medic pentru a afla despre ce este vorba.

În anul 2011 a fost realizat un studiu. În urma acestuia, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca exista o legatura între cosmaruri si tendintele suicidale. La studiu au participat veterani de razboi. Cercetatorii din cadrul Universitatii din Turku au realizat un alt studiu pentru a afla daca si în cazul oamenilor obisnuiti este valabila aceeasi regula. Potrivit rezultatelor, cei care au fost în armata au deseori cosmaruri. Dar, se pare ca toti cei care au participat la studiu se confrunta cu aceeasi problema.

De asemenea, în urma studiilor, specialistii au ajuns la concluzia ca femeile au mai des cosmaruri decat barbatii. Pe de alta parte, barbatii au mai des tendinte suicidale decat femeile. Daca ai cosmaruri în mod repetat, atunci creierul tau poate fi afectat. Din acest motiv, risti sa suferi de anumite boli psihice.

Asadar, daca ai cosmaruri în mod repetat, este bine sa mergi la medic. Ar putea fi vorba despre probleme de sanatate. Conform specialistilor, exista o legatura între bolile psihice si cosmaruri. De aceea este bine sa mergi la medic în cazul în care te confrunti deseori cu aceasta problema.

sursa:revistateo

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce legatura este intre vise si starea ta de sanatate