Ce legatura este intre drojdia de bere si vedere

Posted by Alin Marinescu on Saturday, April 14, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Despre drojdie de bere ai auzit numai cand se face referire la miraculoasa bautura alcoolica. Stiai ca drojdia de bere ajuta ochii prevenind o serie de afectiuni maculare?

Traim in epoca in care stam toata ziua cu ochii in telefon sau in laptop si, fara sa ne dam seama, realizam ca avem nevoie de ochelari de vedere mai repede decat se purtau pe vremea parintilor si a bunicilor nostri. Defectele vederii pot fi vindecate cu ajutorul unui singur ingredient: drojdia de bere, care nu costa mai mult de 10 lei. Doza zilnica necesara pentru imbunatatirea vederii este de doua lingurite pe stomacul gol, insa un adult poate consuma maximum 3 lingurite. Drojdia de bere este o aglomerare de ciuperci inferioare de dimensiuni microscopice si pot fi catalogate drept medicamente.

Drojdia de bere poate fi consumata cu miere de albine sau propolis, daca este prea greu de ingerat. Unele persoane nu au probleme sa o consume dintr-o inghititura, fapt pentru care le este recomandat sa foloseasca mierea ca adjuvant la inghitire. Drojdia de bere contine toate vitaminele din complexul vitaminic B, enzime si minerale esentiale care sustine sanatatea ochilor. De asemenea, drojdia de bere este bogata in oligoelemente indispensabile vietii, in special seleniu. Daca ai carente de vitamina B in organism, poti completa aceste lipsuri consumand drojdie de bere de trei ori pe saptamana cel putin.

De asemenea, drojdia de bere previne si trateaza alergiile, mai ales cele care apar primavara si vara. Vitamina B1 pe care o contine drojdia este esentiala sistemului nervos si cardiovascular si face organismul mai rezistent in fata infectiilor. Vitamina B2 din drojdia de bere este esentiala pentru piele si este indicata in tratamentele cosmetice precum si in tratarea anumitor boli ale epidermei precum psoriazisul.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce legatura este intre drojdia de bere si vedere