Ce legatura este intre castravetii murati si furie

Posted by Alin Marinescu on Sunday, March 25, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Desi de foarte multe ori facem tot posibilul pentru a ramane calmi si linistiti, in majoritatea cazurilor nu ne putem stapani nervii. Tu stiai ca un castravete murat te poate ajuta in astfel de situatii?

Castravetii murati. Desi suna foarte ciudat, un castravete murat de poate ajuta din plin sa te calmezi atunci cand treci printr-o situatie tensionata. Cercetarile arata ca alimentele fermentate precum muraturile (in special castravetii murati) usureaza nevrozele si fobiile. Probioticele in aceste alimente pot schimba starea de anxietate in care te afli foarte rapid. Incearca si vei vedea!

Ceaiul verde. Nu este numai un diuretic excelent, ci are si proprietatea de a te calma instant. Acest tip de ceai contine l-tianina, o substanta cu efecte miraculoase asupra creierului tau. L-tianina este de fapt un amino-acid care stabilizeaza imediat presiunea sangelui si reduce anxietatea, starile de nervozitate si chiar durerea.

Activitatea fizica. Antrenamentele fizice sunt extrem de importante pentru un corp sanatos, fiind un antidot extrem de puternic pentru starile de frica, anxietate, nervozitate sau chiar depresie. Ori de cate ori esti nelinistit sau ingijorat, mergi la sala sau fa cateva exercitii simple acasa si te vei simti mult mai bine. Este ideal sa faci antrenamente in mod regulat. Astfel te vei simti si vei arata mai bine, iar stilul tau de viata va fi unul mult mai ordonat.

Pieptanatul. Exista studii care arata clar ca aceasta activitate este benefica pentru persoanele nelinistite. Piaptana-ti parul cu miscari usoare si astfel iti vei masa scalpul si face o miscare repetitiva care ajuta la relaxarea corpului si a mintii. Este un remediu rapid si foarte eficient.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce legatura este intre castravetii murati si furie