Ce indicii ofera ridurile despre sanatate

Posted by Alin Marinescu on Friday, January 26, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru riduri

Un studiu realizat de Facultatea de Medicina de la Yale arata ca ridurile pot oferi informatii importante despre sanatatea sistemului osos si pot chiar preveni riscul fracturilor. Ridurile profunde si fermitatea pielii pot oferi indicii imprtante despre densitatea minerala osoasa in cazul femeilor care se apropie de menopauza. Acest lucru este cauzat de legatura pe care o impart pielea sisitemul osos, respectiv proteinelor cunoscute sub numele de colagen.

Astfel cu cat ridurile la nivelul fetei si a gatului sunt mai vizibile, cu atat nivelul densitatii minerale din sistemul osos este mai redus. Ceea ce creste riscul unor viitoare fracturi. Daca viitoarele studii vor confirma rezultatele acestui studiu, atunci afectiunile osoase vor putea fi evitate in viitor. Va fi de ajuns doar un control al pielii, in locul testeloc mult prea costisitoare din prezent.

Pentru a evita afectiuni precum osteoporoza, este recomandat un consum echilibrat de vitamina D si calciu, cat si activitatile fizice. De asemenea, est bine sa se evite consumul de bauturi alcoolice si fumatul. In plus, va puteti masa pielea cu struguri albi. Scoateti samburii din strugurii albi, copti, parfumati, si masati bine pielea in zonele predispuse la riduri. Clatiti fata dupa douazeci de minute. Mai mult decat atat, tot in aceasta categorie de masti antirid naturale intra si masca cu banane. Pisati bine o banana si aplicati crema rezultata pe fata. Va face minuni pentru tenul dumneavoastra. Zeama de lamaie curata foarte bine tenul, iar dintr-o lingurita din aceasta licoare miraculoasa, in combinatie cu o piersica coapta bine pasata, poate rezulta o masca antirid minunata. Aplicati masca si lasati-o un sfert de ora sa actioneze.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce indicii ofera ridurile despre sanatate