Ce facem pentru a preveni aparitia varicelor

Posted by Alin Marinescu on Sunday, May 13, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Varicele sunt extrem de frecvente in randul femeilor – pe langa disconfortul cauzat, acestea fiind si inestetice. Inainte de aparitia vaselor de sange marite, simptomele afectiunii sunt de cele mai multe ori oboseala picioarelor si senzatia de greutate. Ca in orice afectiune, prevenirea varicelor este mult mai simpla decat tratarea lor. Daca si tu te numeri printre persoanele care au predispozitie spre aparitia acestora, afla ca exista remedii naturiste pentru prevenirea varicelor.    

O viata sedentara, sarcinile multiple si obezitatea sunt doar cativa dintre factorii principali care duc la aparitia varicelor. De ce? Pentru ca presiunea asupra picioarelor este una mare in aceste  cazuri. O viata activa si o alimentatie sanatoasa sunt cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru sanatatea picioarelor. Curele de detoxifiere si consumul de Coenzima Q10 cel putin de 2 ori pe an au efecte benefice asupra circulatiei sangelui la nivelul picioarelor. Dupa activitatile fizice intense sau dupa zilele obositoare cand ai stat prea mult timp in picioare (sau pe scaun), este bine sa faci bai cu apa calduta, sau bai la picioare cu decoct de urzica.

Ce trebuie sa faci pentru prevenirea varicelor: Specialistii in tratarea varicelor spun ca mostenirea genetica este cauza principala a aparitiei lor, insa este bine sa mentionam ca exista si cativa factori care pot influenta dezvoltarea afectiunii. Incaltamintea inadecvata, statul in picioare timp indelungat (chiar statul picior peste picior blocheaza circulatia normala a sangelui) pot duce in timp la dezvoltarea bolii varicoase. Remediile naturiste ce au la baza coenzima Q10 incetinesc dezvoltarea varicelor. Un bun exemplu de produs eficient este Coenzima Q10 de la Biolemente care, mai mult decat o fluidizare a circulatiei sanguine, ofera un ansamblu de antioxidanti si o combinatie de vitamine ce favorizarea absorbia coenzimei in organism. Consumul recomandat de Coenzima Q10 este de 2-3 capsule moi pe zi alaturi de un consum de minimum 2 litri de apa pe zi, care va incetini dezvoltarea bolii varicoase dar si procesul de imbatranire al pielii, prin cresterea duratei de viata a celulelor corpului. Alaturi de coenzima Q10, ingredientele 100% naturale, precum uleiul de tarate din orez, lecitina din soia si ceara de albine reduc si ele stresul oxidativ.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce facem pentru a preveni aparitia varicelor