Ce afectiuni trateaza o banala compresa cu apa sarata

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, September 12, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru compresa cu apa sarata

Bioenergoterapeutul Fecioru a vorbit recent despre cat de importanta este sarea in viata noastra. Sarea este cel mai puternic dezinfectant si cel mai ieftin atunci cand alergam dupa un produs care sa ne curete de infectii.

Cele mai bune leacuri sunt in jurul nostru. De exemplu sarea. O punem pe aragaz 3-4 ore la foc mocnit si curata casa de energii negative. Nu trebuie lasata la foc mare", a spus Lidia Fecioru in emisiunea „Adevaruri ascunse".

Mai mult, sarea poate fi folosita si pentru vindecarea unor umflaturi. „O compresa cu apa sarata se poate pune la incheieturi umflate. Nu trebuie fierbinte", a mai precizat Lidia Fecioru.

„Sarea o putem pune si la o masea umflata, atunci cand durerea e foarte mare. Se pun 100 de grame de sare la un litru de apa. E bine sa o dizolvati inainte cu apa fierbinte. Compresele cu sare nu se pun fierbinti, ci la temperatura camerei.

Pot fi mai multe tifonuri, in mai multe straturi. Se amplaseaza pe rana deschisa, dar rana deschisa trebuie prelucrata si nu se tine pe ea compresa cu apa sarata. Cand avem inflamatii, nu punem saci de poletilena", a mai precizat expertul.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce afectiuni trateaza o banala compresa cu apa sarata