Cat de bune sunt pastilele de slabit?

Posted by Alin Marinescu on Saturday, October 7, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru pastilele de slabit

Pastilele de slabit au la baza amfetamina si derivate ale acestei substante, precum amfepramona, orlistatul, fenilalanina, sibutramina si altele. Iar pastilele de slabit naturiste contin extracte din plante ce sprijina arderile in organism.

In functie de substanta activa pe care o au la baza, pastilele pot actiona asupra sistemului nervos central indepartand senzatia de foame si blocand absorbtia de grasimi in organism, sau pot accelera metabolismul si grabi digestia, avand efect diuretic.

Sa iei pastile pentru a slabi e ca si cum ai chiuli de la ora de sport. Si la cea de nutritie. Insa desi multe pastille de slabit sunt eficiente, un mod de a slabi si de a-ti mentine greutatea ideala pe termen lung este sa-ti schimbi stilul de viata.

Daca totusi ai inceput un tratament cu pastile de slabit (dupa ce te-ai consultat in prealabil cu medicul), e recomandat sa-ti ajustezi asteptarile. Spre exemplu, un studiu clinic realizat in 2014 care a studiat 21 de subiecti pe parcursul tratamentului cu pastille de slabit a concluzionat ca cele mai mari progrese au fost facute de persoanele care si-au schimbat si stilul de viata. Suplimentele alimentare pot ajuta anumite persoane, dar nu pot face minuni.

Inainte de ne punee problema de eficienta, trebuia sa plecam de la premisa ca „naturist” nu inseamna „sigur” – in natura se gasesc si ciuperci otravitoare. De fapt, „naturist” nu inseamna absolut nimic, orice medicament de acest gen se ia pe propria raspundere. Mai mult, conform unui articol recent publicat de New York Times, sumplimentele alimentare sunt cauza a 20% din cazurile de probleme ale ficatului, pentru orice gen de medicament e procesat de acest organ. Deci, inainte de a lua pastile de slabit, cerceteaza produsul si consulta-te cu medicul tau.

Ca in cazul oricarei substante, anumite tipuri de pastile pot grabi un anumit tip de metabolism si implicit sa contribuie la modelarea unei siluete de vis, in timp ce pentru altul, poate sa nu aiba nici un efect. Ca si in relatii, atunci cand vine vorba despre sumplimentele alimentare in relatie cu organismul, trebuie sa existe chimie.

sursa: elle.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cat de bune sunt pastilele de slabit?