Care este cel mai sanatos loc de trait din lume?

Posted by Alin Marinescu on Saturday, July 29, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru loc de trait sanatos

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca nu exista o formula magica care sa garanteze longevitatea, in schimb au determinat o combinatie de factori care ne-ar putea ajuta sa traim o viata mai lunga.

Clima calda este un prim factor. Daca temperatura este placuta, oamenii vor petrece mai mult timp in afara casei, la aer curat si la soare. De asemenea, cu cat petrecem mai mult timp in aer liber, tindem sa avem mai multe activitati fizice. Persoanele care traiesc langa mare ar putea avea un avantaj pentru ca pot merge sa inoate mai mult, de asemenea au mai putine sanse sa sufere de boli respiratorii, noteaza Super Heathy Children.

Sociologii au observat ca oamenii care traiesc aproape de familie traiesc mai mult. Familia ofera sustinere si contribuie la optimism si fericire. Cercetatorii au evidentiat faptul ca prietenia sincera ne ajuta sa traim o viata mai lunga. Activitatile in aer liber cu familia sau cu prietenii sunt asadar foarte benefice pentru sanatatea noastra.

Orasele calde ofera de asemenea o clima propice culturilor. Astfel ca ne putem hrani cu fructe si legume proaspete. Acesta este un alt aspect care contribuie la o viata mai sanatoasa. Orasele care ofera cel mai mult climatul necesar, care sunt ferite de conflicte, dar si de unde putem alege o varietate de alimente sanatoase proaspte pentru a consuma zilnic sunt: Nicoya din Costa Rica, Volcan din Panama, Vilcabamba din Ecuador si Auckland din Noua Zeelanda.

Daca doriti sa ramaneti in Europa, The Telegraph recomanda o serie de orase precum: Viena din Austria, Zurich din Elvetia, Munich, Dusseldorf si Frankfurt din Germania, Copenhaga din Danemarca sau Amsterdam din Olanda.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: care este cel mai sanatos loc de trait din lume?