Beneficii putin stiute ale vinului rosu

Posted by Alin Marinescu on Monday, November 6, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru vin

Vesti bune pentru iubitorii de vin rosu! Cercetatorii de la Universitatea Washington din St. Louis, Missouri, au descoperit ca un pahar de vin rosu pe zi creste fertilitatea in cazul femeilor. Acesta nu este, insa, singurul beneficiu al acestuia.

In cadrul cercetarii, oamenii de stiinta au investigat efectele pe care alcoolul le are asupra rezervei ovariene a femeilor si, in acest fel, au descoperit ca cinci sau mai multe pahare de vin pe luna au un efect pozitiv asupra fertilitatii femeilor, potrivit gandul.info. 
Stim deja ca vinul ajuta la functionarea optima a inimii, insa cercetatorii arata ca vinul rosu are, de asemenea, efecte benefice asupra danturii, mintii si greutatii corporale.

1. Zâmbeste! Vinul rosu este prietenul dentistului - Aceasta bautura este cea mai eficienta in indepartarea bacteriilor. 

2. tine la distanta insectele - Cresterea consumului de vin te tine departe de muscaturile de insecte. 

3. Iti mentine mintea agera - Oamenii care beau un pahar de vin rosu pe zi sunt mai putin predispusi la dezvoltarea dementei si Alzheimerului, potrivit unui studiu al Institutului Central pentru Sanatate Mentala din Mannheim, Germania. 

4. Ajuta in timpul nasterii - Vinul rosu alina durere in timpul nasterii. 

5. Te ajuta sa ramâi in forma - Femeile care beau cantitati moderate de alcool in timpul meselor sunt mai putin expuse riscului de a deveni supraponderale. 

6. Te poate ajuta sa traiesti mai mult - Vinul rosu are aceasta capacitate prin faptul ca ajuta la suprimarea moleculelor care cauzeaza inflamatii. 

7. Creste fertilitatea in cazul femeilor. 

In : Stiri din Sanatate 


Tags: beneficii putin stiute ale vinului rosu