Imagini pentru grasimea din jurul taliei

O combinatie de ingrediente bine studiata poate avea efecte mult mai bune decat atunci petreceti ore intregi in fiecare zi luptand cu grasimea abdominala. Asta au aratat studii realizate pe subiecti din ambele categorii. Una dintre aceste rete este cea propusa in continuare.
Exista mai multe ingrediente in aceasta reteta, dar va vom spune un cuvant sau doua despre unul dintre ele, care este extrem de benefic pentru sanatate.

Este vorba de hrean. 
Acesta stimuleaza cresterea bacteriilor bune din tractul digestiv, imbunatateste metabolismul si scade senzatia de epuizare, oboseala.
Acesta este incarcat cu vitminele B1, B2, B6, C, potasiu, magneziu si fosfor.

Aici sunt toate ingredientele necesare pentru acest sirop incredibil.

- 150 grame de hrean proaspat;
- 4 lamai;
- 1 lingura scortisoara;
- 3 linguri de miere;
- 20 cm radacina de ghimbir.

Preparare
Amestecati intr-un blender hreanul cu radacina de ghimbir. Stoarceti sucul de la lamai si adaugati-l in blender. Dupa aceea, adaugati scortisoara si mierea si amestecati bine. Turnati siropul intr-un borcan de sticla.
Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui sa consumati doua linguri din acest sirop, de doua ori pe zi: o data pe stomacul gol si apoi inainte de a face exercitiile dumneavoastra fizice pe care le faceti in mod regulat. Veti putea vedea rezultatele pozitive dupa 3 saptamani.

Nota: Inainte de a incepe sa consumati acest sirop, asigurati-va ca va consultati medicul inainte.

sursa: sanatate.bzi.ro