Bautura naturala ideala pentru micul dejun

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, September 5, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru banana cu kiwi bautura

O zi energica incepe cu un suc natural. La cate variante ai, e greu sa alegi. Am gasit cea mai buna solutie ca sa fii pozitiv si cu chef de munca toata ziua.

Acest suc natural este plin de nutrienti si iti stimuleaza o serie de organe care dupa primele ore din zi s-ar duce la culcare.

Se stie ca creierul uman are o activitate mai lenta in jurul pranzului, insa acesta poate fi tinut ‘in viata' cu aceste fructe delicioase.

Suc natural pentru energie garantata

Ai nevoie de:
- 2 banane medii;
- zeama de la 2 lamai;
- doua nuci cu pielita;
- un kiwi sau un avocado;
- 250 ml de apa sau lapte, dupa gust.

Tot ce trebuie sa faci este sa mixezi aceste ingrediente. Agita sucul si bea-l pe stomacul gol. Uite ce se intampla dupa aceea in organismul tau:

1. Laptele contine calciu, iar asta ajuta la evitarea molesirii oaselor tale de-a lungul zilei. Smoothie-urile pe baza de lapte previn caderile de calciu cauzate de stresul de la locul de munca. Persoanele care au probleme cu oasele trebuie sa bea acest suc natural frecvent.

2. Bananele contin magneziu, mineral important recunoscut pentru energizarea organismului. Magneziul ajuta la accelerarea activitatii celulare sau dezmortirea acestora cand se instaleaza lenea sau oboseala.

3. Lamaia contine vitamina C, esentiala in fata virusurilor sau bacteriilor ce te pot molesi in decursul unei zile.

4. Nucile sunt recunoscute pentru efectele pozitive asupra creierului. Acestea ajuta la concentrare, deci vor fi eficiente daca ai multa treaba intr-o zi.

In plus, sucul este recomandat si persoanelor care vor sa slabeasca ori sa isi tina kilogramele in echilibru.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: bautura naturala ideala pentru micul dejun