Bautura naturala care alunga migrenele

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, August 7, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Corpul ne da adesea semnale atunci cand ceva nu este in regula si trebuie sa fim atenti si sa luam masurile necesare. in cazul in care simti anumite dureri, uita-te dupa semnale si incearca sa rezolvi cat mai repede problemele. Deshidratarea este una dintre principalele probleme pe care multe persoane le experimenteaza in timpul verii. Aceasta este mai mult decat nevoia de apa, este o problema cronica atunci cand corpul a fost privat de apa timp de saptamani sau luni intregi. De asemenea, in perioadele stresante, corpul incepe sa isi piarda nutrientii necesari, energia, dar si elasticitatea.

Un simplu pahar cu apa nu poate repara aceasta problema si trebuie ceva mai mult pentru a face fata acestei situatii. Medicii recomanda consumul a 2 – 3 litri de apa pe zi pentru a evita deshidratarea. Multe persoane se confrunta cu migrene atunci cand se deshidrateaza. Sunt niste dureri puternice de cap, care nu trec nici macar cu cele mai puternice medicamente. Iata care sunt cele trei minerale care sunt extrem de importante pentru organism si care impiedica durerile cronice de cap, iar atunci cand corpul este deshidratat, sunt in cantitate mica in organism. Este vorba despre potasiu, magneziu si calciu.

O bautura zilnica din fructe si legume bogate in aceste minerale te ajuta sa te hidratezi imediat si sa scapi, totodata, si de migrene. Iata de ce ai nevoie: frunze de spanac – oricate doresti; 2 cesti de boabe de struguri albi; 2 ardei verzi; 1 mar verde; 1/4 lamaie; 2 centimetri de radacina de ghimbir. Se amesteca ingredientele intr-un blender si se consuma in fiecare zi. Starea de spirit se va imbunatati inca de la primul pahar din aceasta bautura. in plus, durerea de cap va disparea imediat. in cazul in care suferi in mod frecvent de migrene, specialistii recomanda evitarea urmatoarelor alimente: mancaruri bogate in grasimi, paine alba, alcool, produse lactate bogate in grasimi, alimente procesate, ciocolata.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: bautura naturala care alunga migrenele