Bautura medicament pe care o poti prepara acasa

Posted by Alin Marinescu on Thursday, October 19, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru vin cu usturoi

Chiar daca ai la îndemana zeci de pastile disponibile în farmaciii, bunicii nostri recomanda un leac tradițional din doua ingrediente puternice.

Este vorba de usturoi si vin rosu. În timp ce usturoiul brut are proprietați antiseptice, antifungice, antibacteriene si detoxifiere datorita alicinei, vinul rosu este bogat în antioxidanți care mențin o inima sanatoasa si împiedica îmbatranirea prematura.

Acest remediu natural combina proprietațile vinului rosu cu usturoiul pentru a face o bautura cu efecte puternice. Aceasta rețeta poate îmbunatați în mod semnificativ sanatatea noastra si poate preveni un numar mare de boli.

Avand în vedere proprietațile usturoiului si vinului rosu, putem spune ca acest remediu este capabil sa detoxifice sangele, întareste sistemul imunitar, scade nivelul colesterolului, îmbunatațeste funcționarea sistemului cardiovascular, previne bolile si elimina infecțiile.

Printre alte beneficii, acționeaza ca un aliment cu proprietați puternice împotriva cancerului - ambele ingrediente pot preveni si combate cancerul.

Mod de a prepara bautura si ingrediente:

- 12 caței de usturoi
- jumatate de litru de vin rosu (de buna calitate)

Mod de preparare:

Mai întai, fiecare cațel trebuie taiat în patru. Dupa aceea, puneți-le într-o farfurie (nu din plastic) si amestecați-le cu o jumatate de litru de vin rosu.

Pastrați amestecul într-o sticla în interiorul casei timp de doua saptamani. În aceasta perioada, agitați sticla în fiecare zi, de doua sau de trei ori.

În cele din urma, filtrați lichidul.

Doza: Luați o lingura de amestec de trei ori pe zi timp de o luna. În mod ideal, trebuie sa repetați acest remediu cel puțin de doua ori pe an.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: bautura medicament pe care o poti prepara acasa