Băutura care te scapă instantaneu de migrene

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, February 14, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Băutura care te scapă instantaneu de migrene

Te mai supără din când în când o migrenă? Astfel de dureri de cap pot fi extrem de dureroase, afectându-ți sarcinile zilnice. Oamenii de știință spun că migrenele sunt semne că nu ne îngrijim cum ar trebui de sănătatea noastră. Dar și unele obiceiuri ne pot da dureri mari de cap.
Deshidratarea organismului sau consumul de alimente nesănătoase pot intensifica migrenele, afectându-ne viața de zi cu zi și obiceiurile. Deshidratarea este adesea o problemă cronică, care nu pot fi tratată consumând un pahar de apă, deoarece corpului i-a lipsit apă o perioadă lungă de timp, pierzându-și o mare parte din substanțele nutritive, energie și elasticitate.
Supărătoarele migrene pot fi tratate cu trei minerale: calciu, potasiu și magneziu. Sucul următor le include pe toate. Acesta conține foarte multă apă, astfel încât poate detoxifica eficient organismul.

Cum prepari sucul verde

Ai nevoie de:
1 rădăcină de ghimbir
2 căni struguri verzi
¼ lămâie
1 măr verde
1 mănunchi frunze de spanac
2 ardei grași verzi

Pune ingredientele în blender și mixează. Bea băutura, de cum se instalează migrena. Combinând acest suc cu alte alimente sănătoase, poți preveni migrenele și durerile de cap următoare.
De asemenea, asigură-te că stai departe de alimentele care pot declanșa migrenele și inflamația, inclusiv alcoolul, alimentele procesate sau prea grase, zahărul, nucile, îndulcitorii, ciocolata, semințele, produsele alimentare din făină, produsele lactate și cafeina.

Sursa:   www.clickpentrufemei.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: băutura care te scapă instantaneu de migrene