Avocado calmeaza durerile de cap si de dinti

Posted by Alin Marinescu on Sunday, February 25, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Stim ca avocado este extrem de benefic din punct de vedere al sanatatii si nutritional, dar stiati ca si frunzele de avocado au beneficii uimitoare de sanatate? Acestea sunt bogate in flavonolic, quercetina, glicozid, polifenol, estragol, alfa si beta pinene, cineol, limonen, serotonina si flavonoide – acestea fiind substante nutritive foarte utile pentru corpul nostru.

Asa cum v-am spus deja, acestea contin flavonolic care protejeaza corpul de boli degenerative, cum ar fi osteoartrita. Prin urmare, frunzele de avocado previn semnele timpurii de imbatranire. Sunt de asemenea bogate in quercetina care are proprietati diuretice. Acestea va ajuta sa eliminati mai usor deseurile din organism prin intermediul urinei.

Avocado calmeaza durerile de cap si de dinti. Un alt lucru care ar trebui sa il mentionam este ca frunzele de avocado contin polifenol si pinen, substante care inhiba cresterea bacteriilor, fiind astfel foarte utile impotriva infectiilor bacteriene. Mai jos aveti o lista completa cu beneficiile frunzei de Avocado.

Calmeaza durerile de cap
Grozav impotriva constipatiei
Calmeaza nervii
Calmeaza durerea de dinti
Grozav impotriva durerilor de stomac
Este foarte util si benefic pentru infectiile de tract urinar
Avocado si frunzele acestuia sunt utilizate pentru tratarea hipertensiunii arteriale
Grozav in tratarea diabetului
Ajuta la eliminarea viermilor intestinali
Regleaza simptomele de menstruatie si menopauza
Elimina pietrele la rinichi
Calmeaza tusea si raceala
Reduce nivelul colesterolului
Proprietati diuretice puternice
Utile impotriva arsurilor de stomac
Daca verti sa profitati de beneficiile frunzei de avocado, trebuie sa invatati cum sa preparati ceaiul. Secretul este sa folositi intotdeauna frunze proaspete! 

sursa: planetapamant.com

In : Stiri din Sanatate 


Tags: avocado calmeaza durerile de cap si de dinti