Autovindecarea vine din subconstient

Posted by Alin Marinescu on Friday, May 12, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru subconstient

Ce provocari ai în acest moment în viata ta? O sanatate precara, bani prea putini sau poate chiar nu te mai întelegi cu cei dragi tie. Mintea a obosit de tot ceea ce ti se întampla, iar solutiile si raspunsurile întarzie sa apara? Atunci e timpul sa te ocupi si de sufletul tau. Cum anume, poate te întrebi? 

Conform statisticilor la acest moment mai mult de 30 % din populatia tarii apeleaza la ajutor specializat pentru a-si depasi situatiile problematice de viata sau merge la diferite cursuri de dezvoltare personala. Vestile sunt bune pentru ca aici vorbim de matematica bucuriei pe cap de locuitor, asa ca putem spune ca suntem o tara cu nivel de fericire in crestere.

Înca de la început am înteles ca principalul motiv pentru care oamenii nu mai ezita în a-si rezolva problemele vietii apeland la un psiholog sau un life coch, este ca oamenii au inteles ca adevarata sursa a problemelor lor nu se afla în ceilalti, undeva în exteriorul lor, ci ei. Iar varianta cursurilor de dezvoltare personala si de vindecare integrata, special dedicate însusirii tehnicilor de autovindecare mentala si emotionala, a devenit o metoda rapida si eficienta pentru omul modern ce cauta solutii pentru propria evolutie.

Asa am descoperit Cursurile Theta Healing sustinute de Isabela Georgescu, psiholog, Theta Healing Trainer & Coach, cursuri în care oamenii vin si învata cum sa îsi purifice mintea de gandurile mai putin sanatoase, cum sa îsi vindece singuri emotiile distructive si cum sa dobandeasca comportamente care sa îi ajute sa obtina tot ceea ce îsi doresc de la aceasta viata.
Cursurile Theta Healing sunt prezente în peste 152 de tari ale lumii, de peste 20 de ani si milioane de oameni din întreaga lume au învatat aceste tehnici de autovindecare si autoreprogramare mentala si emotionala, devenind oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari. 

Isabela Georgescu ne-a spus ca prin tehnicile de psiho-cuantica Theta Healing oamenii au capacitatea de a se vindeca singuri de diferite boli si afectiuni fizice, precum cancer, infertilitate, alergii, depresie, anxietate, atacuri de panica, reduc stresul, elimina frici si a fobii, îsi vindeca relatiile, îsi gasesc sufletul pereche, renunta la dependente ori îsi imbunatatesc "relatia"cu banii si depasesc constiinta saraciei, plus multe altele. 

Cum functioneaza mai exact aceste tehnici

"Accesand subconstientul, prin intermediul starii cerebrale Theta ce ne faciliteaza conectarea constienta cu propria esenta. Întotdeauna vindecarea intervine atunci cand transformam fundamental aspectele limitative, autoblocante ale mintii si emotiilor nostre, de la nivelul subconstientului. Pentru asta avem nevoie sa ne intorcem la sursa a ceea ce suntem cu adevarat. Ne întoarcem la esenta care îti ofera neconditionat infinite posibilitati de împlinire. Însa, cateodata doar sa vrei nu este suficient. Ai nevoie sa fii ghidat/a spre a reveni la acel TU care creeaza realitatea în care traiesti acum. Acest lucru îti este oferit în cursurile Theta Healing pe care le sustin." 

Inima are capacitatea de autovindecare

Cum sunt toate acestea posibile

Mintea constienta cea care este activa, prezenta si acum cand citesti, este mintea rationala si logica ce este folosita mai putin de 10% din zi. Responsabil pentru 90% din gandurile, emotiile si actiunile noastre din fiecare zi este subconstientul. Acesta este "pilotul automat" care ne conduce viata si ne construieste realitatea pe care o traim fiecare dintre noi. Supraconstientul sau creierul Universal, energia creatoare a tot ceea ce exista, reprezinta nivelul sufletului, unde este stocat potentialul infinit uman, nerelevat mintii constiente, ce odata accesat, ne conduce catre nivele mult mai înalte de evolutie si crestere personala, în toate aspectele vietii.

Tehnicile Theta Healing ne permit sa ne linistim mintea, reducand activitatea acesteia prin meditatie, pana cand intra în frecventele cerebrale Theta (4-7 cicli/ sec), ca mai apoi sa putem accesa subconstientul si Supraconstientul- creierul Universal- spatiul puterii infinite, remodeland, reprogramand aspectele vietii care ne intereseaza. 

Am înteles ca aceasata putere de autovindecare exista absolut în noi toti. Insa, ca realitatea noastra sa se schimbe, cateodata nu este suficient doar sa vrei si sa gandesti diferit. Este nevoie sa si faci lucrurile diferit, dintr-un spatiu interior purificat mental si emotional.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: autovindecarea vine din subconstient