Asa scapi de nicotina din plamani

Posted by Alin Marinescu on Friday, August 26, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Asa scapi de nicotina din plamani

Detoxifierea plamanilor dupa fumat are scopul principal in primul rand de a elimina nicotina din organism. Cercetarile recente arata ca fiecare tigara distruge 25-150 mg de vitamina C in organism, un motiv in plus sa incepem detoxifierea plamanilor dupa fumat prin consumul vitaminei C.

In detoxifierea plamanilor mai este utilizat si ardeiul rosu, care contine: glucoza, ulei eteric, vitamina C si enzime. Ardeiul rosu are actiuni minunate asupra organismului. Iata cateva exemple: - ajuta la eliminarea nicotinei, reduce obstructia cailor respiratorii, reduce permeabilitatea vasculara si edemul cauzat de fumul de tigara.

Pentru ca plamanii tai sa ramana si mai sanatoşi dupa detoxifierea plamanilor dupa fumat, se recomanda o dieta sanatoasa la baza careia sa se afle peştele şi uleiul de masline. Se recomanda, sucul de portocale, deoarece contine vitamina C care este cheia succesului pe tot parcursul detoxifierii. 

Morcovii, spanacul au un rol eficient in detoxifierea plamanilor dupa fumat, fiindca aceste legume au un continut bogat în vitamina A, responsabile de sanatatea plamanilor. 

Usturoiul, ghimbirul, ceaiul de urzici si rozmarinul nu trebuie sa lipseasca din cura ta de detoxifiere. Orice detoxifiere are efect pozitiv asupra organismului. Aceste plante minunate contin proprietati dezinfectante, ajuta la igienizarea, detoxifierea totala a plamanului.

Prin detoxifiere nu numai plamanii se vor imbunatati, ci se vor elimina si secretiile de la nivelul aparatului respirator.
Inainte sa incepi detoxifierea plamanilor dupa fumat trebuie sa stii ca va fi o procedura mai lunga, dar merita efortul depus.

sursa: diete-sanatoase.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: asa scapi de nicotina din plamani