Amestecul simplu care te scapa de grasimea din talie

Posted by Alin Marinescu on Friday, August 26, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ovaz cu apa

Proprietatile ovazului sunt cunoscute si promovat de toti nutritionistii fiind considerat o vedeta a cerealelor. In plus, fulgii de ovaz, desi sunt foarte nutritivi, ajuta la scadrerea in greutate. Poti pierde cativa centimetri in talie daca vei consuma in fiecare dimineata amestecul pe care ti-l prezentam mai jos. Secretul este ca acest amestec sa fie consumat pe stomacul gol.

Ovazul cu apa consumat pe stomacul gol este recunoscut pentru faptul ca te scapa de cateva kilograme in plus si te aduce mai aproape de implinirea visului de a avea o silueta de invidiat.

Pe langa faptul ca te poate scapa de colaceii de pe abdomen intr-un timp destul de scurt (4 saptamani), ovazul ajuta si la mentinerea senzatiei de satietate, elimina toxinele din corp si previne retentia de apa. Iata ce o face o bautura cu numeroase proprietati benefice pentru organism!

Pentru a da jos intre 6 și 8 kilograme, va trebui sa iei apa cu ovaz pe stomacul gol, timp de o luna. Pentru rezultate si mai bune, este necesar sa ai in continuare acest obicei.

Daca, pe langa faptul ca bei acest amestec, vei elimina din dieta fainoasele, prajelile, dulciurile, mancarea de tip fast-food si sucurile carbogazoase, vei ajunge sa ai un corp mai suplu, tonifiat.

sursa: jurnalul.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: amestecul simplu care te scapa de grasimea din talie