Amestecul perfect pentru cresterea imunitatii inaintea venirii iernii

Posted by Alin Marinescu on Monday, October 9, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru miere cu ghimbir

Toamna este unul dintre cele mai placute, dar si pretentioase anotimpuri. Acum imunitatea ta este extrem de scazuta si trebuie sa fii foarte atent pentru a nu avea probleme de sanatate. Iti oferim cele mai bune sfaturi pentru a trece peste aceste dificultati.

Toamna incepe sa isi faca simtita prezenta cu fiecare zi care trece. Dar modificarile de temperatura ne afecteaza sistemul imunitar, ceea ce inseamna ca organismul devine mult mai vulnerabil la raceli si gripa. Pentru a preveni afectiunile comune toamnei, ar trebui sa consumam mai multe legume si fructe.

Pe langa toate substantele nutritive pe care luam din fructe si legume, mai exista un remediul natural pe baza de miere si lamaie, care intareste sistemul imunitar. Lamaia este o sursa bogata de vitamina C si alti antioxidanti care curata si purifica intregul organism de toxine. De asemenea, mierea este cunoscuta pentru proprietatile antibacteriene pe care le detine.

in plus, amestecul mai contine si ghimbir, care are proprietati terapeutice si antioxidante, conform RTV. Ghimbirul este recomandat pentru tratarea durerii de gat, pentru intarirea imunitatii si stimularea pierderii in greutate.

Ai nevoie de:
- sucul de la doua lamai
- 2 linguri de miere
- o jumatate de radacina de ghimbir
- un borcan de sticla

Mod de preparare:
Spala si feliaza ghimbirul, apoi pune-l in borcanul curat. Adauga peste el sucul de la lamai si mierea. Amesteca cu o lingura in borcan, pune-i capacul si da-l la frigider. Lasa-l cateva zile. Dupa care, pui cate o jumatate de lingura din amestec in apa calda si bea-o pe tot parcursul zilei.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: amestecul perfect pentru cresterea imunitatii inaintea venirii iernii