Amestecul miere cu scortisoara are mai multe beneficii decat stiai

Posted by Alin Marinescu on Friday, October 20, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru scortisoara cu miere

Probabil multi dintre noi am auzit ca mierea si scortisoara sunt doua elemente extrem de benefice pentru sanatatea noastra. Am auzit, de asemenea, si despre beneficiile pe care le are combinatia celor doua. Totusi, exista cateva lucruri nespuse despre acest remediu natural.

Combinatia a dovedit ca are mult mai multe beneficii decat cele cunoscute. De aceea, as vrea sa va aduc la cunostinta cateva dintre ele:

Combate durerile de stomac
Consumand regulat amestecul de miere cu scortisoara, nu numai ca va veti trata durerile de stomac, dar si problemele cu ulcerul.

Ajuta la cresterea imunitatii
Consumul regulat al acestui amestec creste imunitatea corpului dumneavoastra, ajutand totodata la prevenirea virusilor si bacteriilor daunatoare.

Combate bolile de inima
Amestecati mierea si scortisoara pana obtineti o pasta densa. Intindeti-o pe o felie de paine de grau si aveti micul dejun perfect! Acest mic dejun va reduce nivelul colesterolului din arterele dumneavoastra, prevenind totodata atacurile de cord neasteptate.

Combate artrita
Amestecati doua linguri de miere si o lingurita de pudra de scortisoara intr-un pahar cu apa calda. Consumati aceasta bautura dimineata si seara pentru a combate natural artrita cronica.

Scade colesterolul
Amestecati 2 linguri de miere si 3 lingurite de pudra de scortisoara iintr-o cana cu ceai fierbinte. In urmatoarele ore, nivelul colesterolului dumneavoastra va fi redus cu pana la 10%.

Vindeca infectiile vezicii biliare
Pentru a elimina microbii din vezica biliara este suficient sa consumati regulat un amestec de 2 linguri de scortisoara cu o lingurita de miere.

Combate gripa
Tusea cronica, congestiunea sinusurilor si gripa pot fi vindecate fara medicamente, ci prin consumul unui amestec dintr-o lingurita de miere si ¼ lingurite de scortisoara in primele 3 zile ale gripei.

Combate infertilitatea
Grecii obisnuiau sa creada ca barbatii care consumau 2 lingurite de miere inainte sa mearga la culcare nu vor avea niciodata probleme cu infertilitatea. Dupa cateva sute de ani, acest fapt a fost dovedit si stiintific. Mai mult decat atat, in tarile precum Japonia sau China, femeile folosesc ca si remediu impotriva infertilitatii un amestec dintr-o jumatate de lingurita de miere si putina scortisoara. Acest amestec il aplica de cateva ori pe zi pe gingii, lasandu-l sa se absoarba prin saliva in organism.

Vindeca raceala
Mierea contine un anumit ingredient care combate raceala.

Infectiile pielii
Amestecul de miere si scortisoara se aplica pe zonele infectate si se lasa aproximativ 30 de minute. Se indeparteaza apoi cu ajutorul apei caldute. Astfel, infectiile pielii se vindeca fara interventii suplimentare.

Combate indigestia
Amestecati scortisoara cu 2 lingurite de miere si consumati mixtura inainte de masa pentru a evita balonarea sau indigestia.

Combate oboseala
Amestecati ½ lingurita de miere cu ½ lingurita de scortisoara intr-un pahar cu apa. Consumati acest amestec seara sau cand va simtiti obosit. Astfel, va veti energiza si revitaliza corpul in cateva zile.

Vindeca muscaturile de insecte
Amestecati o lingurita de pudra de scortisoara cu o lingura de miere si 2 linguri de apa si aplicati-o pe zona afectata. Veti scapa astfel de mancarimi sau dureri.

Ajuta la slabit
Amestecul de scortisoara cu miere intr-un pahar de apa calda baut dimineata, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun, ajuta la eliminarea kilogramelor in plus.

Combate respiratia urat mirositoare
Clatirea cavitatii bucale cu un amestec de apa calda si o lingurita de miere si scortisoara ajuta la reimprospatarea respiratiei si combaterea mirosului neplacut cauzat de diversele probleme.

Vindeca acneea
Aplicarea unui amestec de miere si scortisoara pe fata inainte de culcare si indepartarea lui dimineata s-a dovedit un remediu excelent impotriva acneei.

Combate durerile de dinti
Preparati-va acasa propria pasta de dinti din 5 lingurite de miere cu o lingurita de scortisoara. Aceasta este un remediu excelent impotriva durerilor de dinti.

Caderea parului
Amestecarea unei lingurite de miere, a unei lingurite de ulei de masline, si o lingurita de pudra de scortisoara si aplicarea sa pe scalp face minuni, reducand caderea parului. Se lasa sa actioneze pentru aproximativ 15 minute, dupa care se spala parul.

Longevitatea
Amestecati 4 linguri de miere, 3 cesti de apa si o lingura de scortisoara. Fierbeti amestecul. Consumati un sfert de cana de amestec rezultat de 3-4 ori pe zi. Acest remediu va revitalizeaza aspectul pielii si previne aparitia ridurilor.

Combate cancerul
In conformitate cu ultimele studii de specialitate, acest amestec este un adevarat ajutor in cazul cancerului la stomac. Este necesar sa consumati o lingura de miere si una de scortisoara in fiecare dimineata. Primele rezultate vor fi vizibile dupa primele 3 luni.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: amestecul miere cu scortisoara are mai multe beneficii decat stiai