Amestecul care ne ajuta sa scapam de grasimea nedorita

Posted by Alin Marinescu on Saturday, January 13, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru grasime abdominala

Grasimea de pe abdomen este inestetica si iti pune sanatatea in pericol. Ea isi face aparitia atunci cand duci un stil de viata sedentar si nu ai o alimentatie sanatoasa, echilibrata. Din pacate tot mai multe persoane se confrunta cu aceasta problema si, desi remediile care promit sa o indeparteze sunt nenumarate, grasimea de pe abdomen ramane greu de topit.

Daca vrei sa scapi de grasimea de pe abdomen este esential sa iti schimbi stilul de viata. Asigura-te ca faci suficienta miscare si ca mananci multe legume si fructe. Hidratarea are un rol foarte important, asa ca bea cel putin 2 litri de apa pe zi. In acest mod iti vei activa metabolismul si arderile se vor intensifica. Evita grasimile, prajelile, carbohidratii in exces si dulciurile. Elimina din dieta ta sucurile acidulate si bauturile alcoolice. Pe langa respectarea sfaturilor de mai sus, poti apela si la un remediu naturist foarte eficient, care poate arde grasimea inestetica de pe abdomen in numai patru nopti. Acest amestec contribuie la buna functionare a intregului organism, imbunatateste activitatea creierului, intareste sistemul imunitar si te energizeaza.

Ingrediente necesare:

– 125 grame ridichi
– 3 lamai suculente
– 4 linguri de miere de albine
– 2 linguri de scortisoara macinata
– 1 bucata de ghimbir

Mod de preparare:
Curata ridichile si ghimbirul de coaja si pune-le in blender. Adauga lamaile curatate de coaja, mierea de albine si scortisoara macinata si amesteca pana ce obtii o pasta omogena. Ia cate o lingura din acest amestec de doua ori pe zi, inainte de masa. De preferat este sa il iei dimineata si seara. Primele efecte ale tratamentului vor putea fi observate dupa numai patru nopti. Talia ta se va miscora si tu te vei simti mult mai usoara. Urmeaza acest tratament timp de 3 saptamani pentru cele mai bune rezultate. 

Atentie! Orice cura de slabire trebuie tinuta numai cu aprobarea medicului specialist!

In : Stiri din Sanatate 


Tags: amestecul care ne ajuta sa scapam de grasimea nedorita