Alimentele surpriza esentiale in slabire

Posted by Alin Marinescu on Sunday, December 4, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru alimente slabire

Lord McColl, profesor emerit la Guys Hospital din Londra, a realizat un studiu surprinzator despre procesul de slabire. Dietele care implica consumul de grasimi slabe si exercitiile fi zice nu ajuta efectiv la pierderea kilogramelor în plus

Conform studiului realizat, Lord McColl a descoperit ca singura solutie pentru a slabi este mancatul în cantitati mai mici. Cea mai frecventa greseala descoperita de profesor, în comportamentul celor dornici sa slabeasca, este reducerea consumului caloriilor de orice tip.

De fapt, oamenii ar trebui sa reduca caloriile consumate din carbohidrati si din produse cu con- tinut ridicat de zahar, restul caloriilor fiind benefice. De asemenea, fostul chirurg avertizeaza ca promovarea excesiva a exercitiilor fizice si a reducerii caloriilor este doar o strategie menita sa nu-i ajute pe cei care vor sa scape de surplusul de kilograme.

Lista produselor minune

1.Mierea - Principalul vinovat pentru obezitate este zaharul, fiecare gram de zahar consumat fiind metabolizat în doua grame de grasime corporala. Specialistii recomanda ca zaharul sa fie înlocuit cu mierea sau stevia rebaudiana.

2.Pepenele rosu - Desi este bogat în glucide, pepenele rosu este bogat si în betacaroten, o serie de antioxidanti si apa! Contine foarte putine calorii si poate înlocui cu usurinta o masa!

3.Menta - este ideala în orice cura de slabire, consumata proaspata în diverse preparate, salate si sucuri. Va recomandam sa beti dimineata un pahar de limonada cu menta

4.Papadia - Probabil unii dintre dumneavoastra sunt surprinsi sa afle ca aceasta planta care creste pe toate drumurile si în toate gradinile este un adevarat panaceu. Noi va recomandam sa consumati în salate frunze proaspete de papadie, au gust consistent, usor amarui si confera salatelor o aroma placuta

5. Mararul - Înca o surpriza sa aflati ca mararul arde grasimile, nu-i asa? Pentru cei carora le place mararul, este indicat sa îl foloseasca cat mai des în buca- tarie, în stare proaspata. Mararul poate fi utilizat în aproape toate salatele, iar în combinatie cu branza, castravete si iaur rezulta o compozitie delicioasa care poate reprezenta o gustare sau chiar cina..

sursa:doctorulzinei.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: alimentele surpriza esentiale in slabire