Alimente ciudate dar sanatoase

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, April 3, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Stim deja cat de importanta este dieta pentru starea noastra de sanatate, asa ca incercam sa manancam cat de sanatos se poate. Exista totusi unele produse la care nu ne-am fi gandit niciodata! Intotdeauna ne minunam cand aflam cat de sanatoase sunt unele alimente. Iata insa cateva dintre acestea, extrem de sanatoase, pe care sunt sigura ca nu te-ai gandit niciodata sa le consumi:

Graul - nu, nu boabele de grau, nici graul incoltit, ci pur si simplu planta de grau, verde. Din graul verde se poate prepara un suc super sanatos, mai sanatos decat orice alt suc pe care l-ai putea consuma. Iti curata organismul de toxine, este bogat in diversi nutrienti si ajuta la digestie. Intr-adevar, are un gust nu foarte placut, fiind putin amar, insa pentru a evita asta, poti adauga in sucul de grau diverse fructe precum portocale, banane, capsune ori kiwi.

Uleiul din ficat de cod - este un supliment alimentar natural, foarte bogat in acizi grasi Omega 3, vitamine si minerale. Ajuta in tratarea artritei, precum si in alte afectiuni ale sistemului osos. Intrucat nu este un aliment tocmai usor de consumat, a aparut si alternativa: pilulele cu extract de ulei din ficat de cod. Desigur, uleiul consumat ca atare este mult mai sanatos.

Ficatul de vitel - bogat in proteine, vitamina A, vitamina B si o multime de minerale, in special fier, ficatul de vitel este unul dintre cele mai sanatoase alimente existente. Singurul dezavantaj este ca are un nivel destul de ridicat de colesterol.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: alimente ciudate dar sanatoase