Alimente care pastreaza frumusetea corpului

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, August 8, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Nu este gresit sa crezi ca secretul unui par stralucitor si al unghiilor ingrijite sta in salonul de infrumusetare, insa specialistii au ajuns la concluzia ca ceea ce mananci te poate face mai frumoasa! Iata ce alimente ar trebui sa incluzi in dieta ta zilnica ca sa fii sanatoasa si sa arati minunat. Iaurtul grecesc previne aparitia ridurilor, iar branza te ajuta sa ai o podoaba capilara de invidiat. Tu stiai aceste lucruri?

Par - Branza este bogata in nutrienti care stimuleaza cresterea parului; Scoicile sunt bogate in zinc si ajuta la regenerarea foliculilor; Somonul este - fiind bogat in acizi grasi Omega 3 care hranesc glandele din jurul foliculor, dand parului stralucire; Spanacul  este bogat in vitaminele A, C, fier si caroten, care mentin scalpul sanatos.

Piele - Fasolea este bogata in proteine, care reduc roseata si curata pielea; Avocado este plin de grpsimi sanatoase;  Pielea devine mai ferma, iar uleiurile din avocado protejeaza pielea impotriva arsurilor solare; Iaurtul grecesc previne ridurile si ajuta la fermitatea pielii; Uleiul de masline contine antioxidanti ce reduc inflamatiile de la nivelul fetei.

Unghii - Semintele de chia aduc numeroase beneficii organismului, fiind o sursa importanta de calciu, proteine si magneziu. Acesti nutrienti incurajeaza producerea de colagen din organism; Semintele de dovleac contin toate elementele de care unghiile tale au nevoie pentru a creste sanatos: proteine, zinc si fier; Broccoli este alimentul perfect pentru a creste nivelul proteinelor din organism, alaturi de aminoacidul cisteina.

Dinti - Branza este o sursa incredibila de calciu, necesar pentru a avea dinti si oase puternice; Totodata, aceasta creste nivelul de PH din gura, reducand astfel riscul de a dezvolta carii; Capsunile albesc dintii;  Acestea contin un agent de curatare naturalm numit accid malic, care elimina petele; telina este uimitoare pentru sanatatea orala. Stimuleaza producerea salivei care neutralizeaza bacteriile; Ceaiul verde are beneficii majore asupra dintilor;  Reduce placa bacteriana si controleaza nivelul bacteriilor din gura.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: alimente care pastreaza frumusetea corpului