Ai litera Y in barbie? Iata ce inseamna!

Posted by Alin Marinescu on Thursday, December 15, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru gropita in barbie

Un numar mare de oameni au acest tip de barbie, gropita formata aratand adesea ca o taietura in forma de Y. 

Aceasta caracteristica faciala poate dezvalui multe lucruri despre personalitatea ta, care sunt cu adevarat interesante. Toti oamenii cu barbia despicata au trasaturi similare de personalitate si cu siguranta candva ai remarcat acest lucru daca ai in jur astfel de fete. Aceasta caracteristica este o trasatura mostenita, asa ca ii poti multumi geneticii pentru asta!

Sentimentele cu privire la aceasta trasatura sunt amestecate. Unele persoane care au acest semn distinctiv pe fata il accepta cu mandrie, pe cand altele il considera mult prea barbatesc, mai ales in cazul femeilor. Acest semn poate fi modificat prin intermediul chirurgiei estetice daca chiar te deranjeaza, insa trebuie sa stii ca barbia cu gropita chiar te face unica!

Se spune ca persoanele care au gropita in barbie tind sa fie mereu in centrul atentiei, si asta nu datorita semnului distinctiv, ci datorita personalitatii lor puternice.

De asemenea, se crede ca acestea sunt foarte distractive, au mult umor si sunt foarte cuceritoare. Cei care au o astfel de barbie sunt condusi sexual, au sentimente puternice si nu se feresc sa planga atunci cand sunt tristi sau fericiti.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ai litera y in barbie? iata ce inseamna!