Adevarul despre injectiile pentru buze

Posted by Alin Marinescu on Monday, September 25, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru injectii pentru buze

Trendul injectiilor pentru buze nu pare a disparea prea curand. Aceasta procedura este efectuata de catre un chirurg plastician si devine din ce in ce mai des intalnita, insa nu vine fara riscuri.

De la invinetire temporara la probleme permanente la nivelul tesutului, injectiile pentru buze presupun mai multe riscuri decat te-ai astepta. Inainte de a te hotari sa apelezi la injectiile pentru buze, afla adevarul nespus despre acestea!

Care este adevarul nespus despre injectiile pentru buze?

1. Pot provoca leziuni la nivelul tesutului

De fiecare data cand injectezi o substanta straina in corpul tau, exista un risc. Pentru buzele tale, o injectie ar putea provoca leziuni la nivelul tesutului si moarte. Cel mai mare risc pentru orice tip de injectie de acest fel este necroza, ceea ce inseamna ca subtanta a fost injectata intr-un vas de sange si a provocat moartea tesutului. Este o complicatie foarte rara, dar se poate intampla. De aceea este foarte important sa gasesti un profesionist bine pregatit, pe care sa-l intrebi si despre toate reactiile adverse posibile.

2. Multe dintre reactiile adverse sunt temporare

Din fericire, majoritatea efectelor secundare posibile ale injectiilor pentru buze sunt usoare si temporare. Celelalte riscuri comune implica vanatai, umflaturi, dar acestea sunt temporare si, de obicei, dureaza doar cateva zile. Dupa procedura, retine ca nu vei avea o imagine clara a rezultatelor pentru o perioada de cateva zile.

3. Efectul lor dureaza sase pana la noua luni

Acest lucru poate parea naiv, dar multe persoane cred ca injectiile pentru buze reprezinta o procedura permanenta. Cu toate acestea, in realitate, acestea dureaza mai putin de un an. Cele mai multe proceduri dureaza aproximativ 6-9 luni, din cauza miscarii frecvente a buzelor. Exista materiale de umplere mai noi, care pot dura pana la un an. Vorbeste cu medicul tau despre optiunile tale si cat dureaza fiecare dintre ele.

4. Poti avea o reactie alergica

La fel ca orice procedura medicala, ai putea avea o reactie alergica la injectiile pentru buze. Este rar intalnita, dar trebuie luata in considerare. Se pot produce reactii adverse mai grave, cum ar fi vanatai prelungite sau umflaturi de-a lungul locului de injectare, infectii, asimetrie a buzelor, reactii alergice la produs, care determina cresterea umflaturilor, mancarimi si chiar ulceratii si cicatrizari ale buzelor. Inainte de a efectua orice procedura, discuta cu medicul tau despre aceste reactii mai grave si ce tratament ar include daca ai avut o alergie.

sursa: eva.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: adevarul despre injectiile pentru buze