Aceste alimente elimină grăsimile rele

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, February 15, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru mere

Grăsimile saturate favorizează creșterea nivelului de colesterol „rău” ceea ce poate duce la blocarea arterelor. Dacă ai o dietă bogată în alimente care conțin grăsimi saturate, riscul unor boli cardiovasculare este sporit. Mănâncă-le mai des pe cele indicate mai jos pentru a te feri de aceste afecțiuni!

Mere
Merele verzi sunt o sursă excelentă de flavonoide care-ți mențin silueta, deoacere acționează asupra grăsimilor care se acumulează în zona abdominală. Cu doar 80 de calorii, un singur măr îți normalizează și glicemia. De altfel, merele verzi sunt indicate îndeosebi în dieta diabeticilor.

Migdale
Printre alimentele care conțin grăsimi bune sunt migdalele. Când fac parte dintr-o dietă variată, îmbunătățesc abilitatea organismului de a elimina grăsimile saturate. Mănâncă 8-10 migdale pe zi, la micul-dejun sau la gustări. Într-o cantitate mai mare, pot avea efectul invers, de îngrășare.

Avocado
Este un fruct hipercaloric, dar consumat cu moderație îți aduce un plus de grăsimi mononesaturate, bune, îți taie pofta exagerată de a mânca, protejează inima și ficatul. Mănâncă avocado cu orez, ca garnitură la somon sau cu puțin piper.

Castraveți
Mâncând mai des castraveți îți acoperi necesarul de fibre, vitamine A și C, minerale cum sunt calciul, fierul, zincul, magneziul. Un alt avantaj este că îți asigură hidratarea zilnică, deoarece conțin multă apă. Mai mult, o bună hidratare ajută la curățarea corpului de toxine datorită efectelor diuretice.

Sursa:   www.clicksanatate.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: aceste alimente elimină grăsimile rele