A fost creata SIDA pentru depopularea planetei?

Posted by Alin Marinescu on Sunday, October 29, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru hiv sida

Un numar de 36,7 milioane de oameni din intreaga lume aveau in 2016 HIV/SIDA, iar un milion de persoane au murit din cauza acestei boli pentru care nu exista inca leac. De-a lungul timpului au existat diverse teorii cu privire la aceasta boala.

Dr. Robert Gallo este "creatorul" bolii SIDA. Cauza general acceptata a SIDA este virusul HIV (Human Immunodeficiency Virus - Virusul imunodeficientei umane), "descoperit" in 1984 de americanul Robert Gallo si, mai mult sau mai putin concomitent, de o echipa de savanti francezi condusi de Luke Montanye, potrivit descopera.ro.

in cadrul unei conferinte sustinuta in urma cu cativa ani, dr. Robert Gallo a declarat ca boala a fost produsa pentru depopularea umanitatii. O serie de informatii declasificate sugereaza ca HIV ar fi fost creat de un laborator de cercetare al armelor biologice din cadrul guvernului SUA in 1989. Insa acest fapt nu dovedeste ca HIV a fost creat pentru a fi o arma biologica. 

Conform unei teorii propuse de biologul rus Jakob Segal, SIDA poate fi realizata cu usurinta in laborator. TopBuzz noteaza ca aceste informatii furnizeaza dovezi privind faptul ca Visna si HTLV-I sunt asemanatoare cu proprietatile structurale ale virusului HIV. 

Informatiile sugereaza ca cercetarile biologice din 1989 incercau sa exploreze posibilitatile celor doua virusuri.  De asemenea, Segal sustinea ca asemanarile dintre HIV si cele doua virusuri nu pot fi explicate prin intermediul unui proces natural al mutatiilor sau evolutiei. Asadar, el considera ca HIV ar fi putut fi realizat doar din cele doua virusuri contopite prin procese realizate de om. 

Teoriile anterioare privind aparitia virusului HIV sugereaza ca acesta a provenit de la maimutele africane, insa cercetatorii au infirmat informatiile in neumarate randuri.  Virusul Visna poate fi fatal pentru oi, dar nu poate afecta oamenii. insa Segal credea ca potentialul virusului Visna de a afecta fatal oamenii nu ar fi putut fi obtinut decat prin inventarea unui nou retrovirus. 

In : Stiri din Sanatate 


Tags: a fost creata sida pentru depopularea planetei?