8 greseli pe care le facem cand cumparam produse aflate in promotie

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, August 23, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru promotie

Desi perioada reducerilor este cel mai bun moment pentru a-ti reîmprospata garderoba, ea îti poate goli portofelul cu aceeasi viteza cu care îti umple dressingul cu piese pe care... nu le vei purta niciodata.

Este atat de usor sa îti pierzi capul la reduceri! În mod special noi femeile... Însa nici barbatii nu sunt scutiti de aceasta "boala (desi nu vor sa recunoasca!). Ne consumam tot uzul ratiunii în fata semnului "SALES", promotiile fiind parca echivalentul unei bai cu aburi care ne întuneca de tot judecata!

Evita sa cazi în capcana REDUCERILOR si nu comite aceste greseli comune în aceasta perioada:

Nu probezi ce cumperi!
Aceasta este cea mai grava greseala pe care o poti comite în timpul reducerilor! Ca sa economisesti timp sau sa scapi de coada înfioratoare de la cabina, renunti sa mai probezi hainele pe care le-ai ales. Poate ca ti se potrivesc ca marime, dar este imperios necesar sa stii si cum se împaca ele cu silueta ta, înainte de a le face loc în viata ta!

Nu te interesezi în legatura cu politica de returnare a magazinului!
ti-ai cumparat o salopeta fabuloasa pe care nu ai probat-o sau ai înhatat în graba o rochie, fara sa fii prea sigura de alegerea facuta, cu gandul ca poti sa o returnezi în intervalul traditional de o luna? Ai grija, pentru ca politica magazinelor difera în perioada reducerilor si astfel te poti alege cu un nou articol nedorit.

Cumperi exclusiv sub influenta pretului!
Este o greseala pe care toate fetele care cumpara de la reduceri au comis-o cel putin o data în viata! Daca reducerea uriasa la care a fost „supus" un item care nu ti-ar placea în mod normal îti ia ochii, iar tu îl achizitionezi cu gandul ca la un moment dat îl vei purta, tocmai ai cazut în prima si cea mai importanta capcana din timpul promotiilor!


Achizitionezi itemuri extravagante, doar pentru ca sunt la moda!
Daca stilul tau este unul clasic, piesele vestimentare funky si extravagante se vor trezi singure si vor ramane neconsolate (si nepurtate)! Poate ca haina de blana portocalie arata fabulos pe fashioniste precum Becky Bloomwood, eroina din „Confessions of a shopaholic", dar nu ti se va potrivi si tie la fel de bine.

Te autoiluzionezi!
Îti place o piesa atat de tare, încat o cumperi, chiar daca este cu cateva marimi mai mica? Iluziile nu sunt cel mai bun sfatuitor atunci cand cazi prada nebuniei promotiilor: nu achizitiona nimic în virtutea ideii ca vei slabi sau te vei îngrasa (cel putin nu daca nu ai un plan pus în aplicare pentru a pierde sau a castiga kilograme). De asemenea, nici convingerea ca peste cativa ani îti vei schimba stilul nu functioneaza aproape niciodata! Poate ca haina oversized de blana arata perfect pe Gigi Hadid, dar daca nu ai formele sau curajul ei, vei comite o greseala pe care o vei regreta!

Alegi haine care nu se asorteaza cu nimic din garderoba ta!
Nu degeaba afirma expertii ca ar trebui sa mizam pe piese clasice atunci cand facem shopping la reduceri! Ai vazut un articol care îti face cu ochiul, la un pret imbatabil, dar nu poti numi nici macar un potential „tovaras" care sa îi tina companie în garderoba ta? A-l cumpara va fi echivalent cu o greseala!

Cumperi sub imperiul sentimentelor!
Esti furioasa si vrei sa îti recastigi pacea dupa o sesiune de sales? Te-ai întalnit în magazin cu actuala prietena a fostului tau si ai vazut-o ca ocheste o pereche de cizme care se afla strategic în apropierea ta? Ai pus ochii pe un top animal print care îti aminteste de cel pe care l-ai purtat la primul tau party? Niciuna dintre aceste achizitii nu este o dovada de întelepciune!

Te multumesti cu putin!
Pe lista ta de cumparaturi se afla o superba camasa alba, pe care planuiesti sa o porti la munca, la un brunch cu fetele si la o cina simandicoasa? Te aplaudam pentru alegerea ta! Însa nu îti oferim bile albe daca te grabesti si cumperi primul articol vestimentar care îti apare în cale, fara sa tii cont de calitate sau de aspect, doar pentru ca pesimismul sau comoditatea te îndeamna astfel.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 8 greseli pe care le facem cand cumparam produse aflate in promotie