7 reguli pentru un corp frumos si sanatos

Posted by Alin Marinescu on Sunday, August 6, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru sport

Orice persoana isi doreste sa fie sanatoasa si sa arate bine. Asta nu este intotdeauna posibil fara a avea putin grija la stilul de viata pe care l-a adoptat. Asadar respectarea catorva reguli ne poate readuce pe drumul corect, cel care ne va duce exact acolo unde ne dorim.

1. Schimbati sesiunile de HIIT(High Intensity Interval Training) -Antrenamentul de intensitate înalta se bucura de o mare reputatie printre cei care vor sa arda cat mai multe calorii. Aceste antrenamente sunt foarte folositoare, dar nu trebuie sa va obisnuiti organismul doar cu aceste antrenamente. Sunt foarte multe optiuni care pot fi preluate, astfel încat în fiecare saptamana sa obtineti rezultate tot mai bune.

2. Nu uitati de sursele de proteina- peste, pui si oua. Combinate corect, va vor da energia si nutrientii de care aveti nevoie. Va vor ajuta, de asemenea, sa obtineti un abdomen plat cat mai curand posibil.

3. Pre si probioticele fac minuni. Un intestin fericit înseamna mai putine sanse de balonare si mai multe sanse sa va simtiti bine. Cresterea consumul de alimente prebiotice, cum ar fi usturoiul, papadia si sparanghelul precum si mai multe probiotice- varza acra, iaurt si chefir, vor stimula starea de bine, însa nu cumparati toate produsele din comert. Iaurtul si chefirul pot fi obtinute acasa, cu un pic de dorinta si imaginatie.

Vrei sa ai un corp frumos la plaja, vara asta? Iata cum sa scapi de burtica

4. Frecventati clasele de pilates. Nimic nu va poate oferi atata energie precum o ora de pilates. În plus veti obtine o postura corecta, vor disparea durerile de spate si de articulatii. Cu timpul veti sesiza ca puteti face atat de multe lucruri, care odinioara va pareau de neconceput.

5. Dormiti suficient. Probabil unul din cei mai importanti factori pentru a fi în forma. Un somn bun înseamna sa te trezesti cu o senzatie de fericire, plina de energie si dorinta de a începe o noua zi.

6. Stati departe de greutatile mari. Multi merg la sala de sport si ridica greutati, crezand ca asa vor arde grasimile. De fapt, acestea va va ajuta sa puneti masa musculara, dar pentru asta veti avea nevoie de suplimente si proteine, iar grasimea nu se va subtia cu una cu doua.

7.Hidratare si iar hidratare. Este întotdeauna important sa fiti hidratati permanent, deoarece apa ajuta la reducerea tesutului adipos din organism. Consumati cel putin doi litri de apa pe zi si limitati consumul de ceai si cafea, care deshidrateaza.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 7 reguli pentru un corp frumos si sanatos