7 ierburi incredibile care te vor ajuta sa lupti impotriva acneei

Posted by Alin Marinescu on Friday, December 30, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru 7 ierburi incredibile care te vor ajuta sa lupti impotriva acneei reteteculinare.ro

Daca cauti o modalitate naturala de a lupta impotriva acneei, citeste in continuare acest articol. Chiar daca fructele si legumele sunt bune pentru organism, unele ierburi sunt mai bogate in antioxidanti care combat radicalii liberi, si iti mentin pielea sanatoasa si tanara.

Patrunjelul
Este una dintre cele mai bune surse de clorofila si vitamina C care te ajuta sa ramai tanar si sanatos. Patrunjelul are si un efect diuretic si reduce efectele de balonare din corp.
Mai mult, aceasta verdeata reduce acneea si ajuta la mentinerea unui ten perfect. Adauga aceasta verdeata miraculoasa in salate, mancaruri sau in sucuri naturale.

Busuiocul
Nu doar ca lupta importiva acneei, dar iti imbunatateste si sistemul imunitar.Lupta impotriva bacterilor din interior si combate radicalii liberi care duc la inflamatii, roseata, riduri si acnee.
Adauga frunze de busuioc in salata si smoothie-uri, sau folosestel cand decorezi farfuriile cu mancare.

Menta
Are o gramada de beneficii pentru sanatate si adauga si o prospetime oricarui aliment sau bautura. Menta este foarte buna si pentru problemele digestive.
Aceasta planta este bogata in clorofila care reduce stresul si combate inflamare, ambele fiind cauze ale aparitiei acneei.

Salvia
Chiar daca unele persoane urasc gustul salviei, este una dintre cele mai sanatoase plante. Salvia are propietati de calmare si reduce instant stresul.
Este un antibacterian incredibil si lupta impotriva bacterilor care duc la aparitia cosurilor si a bolilor.

Coriandru
Este una dintre plantele folosite in detoxificare si inlupta impotriva acneei. Acesta ajuta la detoxifierea ficatului si pierderea greutatii.
Aceasta ajuta de asemenea la combaterea aciditatii din stomac, la curatarea sangelui si lupta impotriva hipertensiunii arteriale.

Oregano
Planta miraculoasa ajuta la combaterea acneei, apetitului scazut, dureri de stomac sau depresie. De asemenea, aceasta are un gust incredibil si are propietati anti-inflamatoare.

Dafin
Ceea ce nu stiai despre foile de dafin este efectul sau de curatare, care claseaza planta printre cele mai importante ierburi dintr-o dieta.
Foile de dafin combate excesul de productie a sebumului, curatandu-ti celulele tenului pentru a scapa de acnee. Poti adauga  cateva frunze proaspete in ceai sau salata.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 7 ierburi incredibile care te vor ajuta sa lupti impotriva acneei