7 avantaje pe care le au femeile cu sanii mici

Posted by Alin Marinescu on Friday, February 24, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru femeile cu sanii mici

In multe cazuri, femeile cu sanii mici si-ar dori sa aiba pieptul mai mare si chiar fac anumite demersuri in aceasta privinta. Insa bustul mare nu este neaparat etalonul frumusetii sau al atractivitatii. Femeile cu sanii mari intampina mai multe probleme decat cele cu sanii mici. Uita de implanurile mamare si bucura-te de avantajele pe care le au femeile cu sanii mici! 

De ce ar trebui te bucuri daca ai sanii mici?

1. Nu te doare spatele

Sanii mari reprezinta una dintre cauzele durerilor de spate. Femeile cu bustul mare au probleme si cand fac sport, unele exercitii putand amplifica durerea de spate. In cazul in care ai bustul mic, nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la aceste tipuri de dureri. 

2. Ai un look feminin si natural

Nu poti alege ce dimensiuni a sanilor poti avea. Sau cel putin nu fara o interventie chirurgicala. Daca ai sanii mici, nu considera acest aspect un dezavantaj sau defect al corpului tau. De multe ori, un bust mare nu arata neaparat feminin, mai ales daca esti de parere ca moderatia este importanta in orice situatie. 

3. Gasesti mai usor piese vestimentare potrivite

Probabil ca majoritatea femeilor cu bustul generos vor fi de acord cu noi. Este mult mai usor sa gasesti si sa cumperi haine atunci cand ai sanii mici. Multe dintre piesele vestimentare nu sunt create pentru a se potrivi unui piept mare.

4. Poti dormi mai bine

Femeile cu un bust mare se pot trezi adesea in timpul noptii, din cauza durerilor, mai ales daca dorm pe burta.

5. Ai un corp frumos cu proportii echilibrate

Femeile supraponderale tind sa aiba sanii mari, in timp ce femeile mai slabe au si pieptul mai mic. Nu strica aceste proportii naturale ale corpului tau, doar pentru ca nu iti convine marimea sutienului.

6. Economisesti bani cand mergi la cumparaturi

Femeile cu bustul generos intampina trei probleme atunci cand vor sa achizitioneze un sutien: dimensiunea sutienului, pretul si modelele disponibile. Sutienele mari sunt putin mai scumpe decat cele mai mici. In plus, modelele pentru sutienele mari nu sunt intotdeauna cele mai delicate.

7. Eviti lasarea sanilor

Lasarea sanilor poate aparea in viata oricarei femei, la un moment dat. Cu toate acestea, sanii mari se lasa mai usor si mai repede decat busturile mici. Prietenele tale cu sanii mari s-ar putea sa intampine aceasta problema incepand cu varsta de 30 de ani sau chiar mai devreme, pe cand tu nu te vei confrunta cu aceasta situatie pana la 50 de ani. 

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 7 avantaje pe care le au femeile cu sanii mici