6 semne care tradeaza prezenta toxinelor in corp

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, April 18, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Daca ai impresia ca a te imbolnavi in mod constant e ceva normal folosind scuza ca ai un sistem imunitar mai subred, ar fi bine sa renunti la aceasta resemnare. Problemele sistemului imunitar pot fi nenumarate, iar imbolnavirea poate aparea si din cauze genetice, insa tot mai multe persoane care ajung la medic descopera ca simptomele pe care le sufera sunt provocate de acumularea toxinelor in organism.

Semne ca ai toxine in corp:

1. Miros neplacut
Te speli des pe dinti si folosesti apa de gura de fiecare data cand te ocupi de igiena orala? Mirosul neplacut este cauzat de bacteriile prezente in gura, ficat sau colon ce nu pot fi eliminate in mod natural si duc la halitoza.

2. Sensibilitatea crescuta la mirosuri
Daca dintr-odata nu mai suporti anumite mirosuri pe care pana acum abia le sesizai, este un alt indiciu ca ficatul tau nu functioneaza corect din cauza toxinelor.

3. Piele iritata si acnee
Cand corpul este intoxicat, primele semne tind sa apara pe pielea ta. Chipul este locul in care se vad cel mai bine toxinele. Eruptiile cutanate sunt provocate de E-urile din alimente si toxinele pe care le iei din aer, mai ales daca mergi des prin medii toxice.

4. Oboseala cronica
Daca oboseala ta nu trece dupa prima cafea sau energizantele pe care le bei, ci dimpotriva, se accentueaza, nu faci altceva decat sa dezvolti si mai mult toxinele din corp.

5. Crestere brusca in greutate
Daca ai incercat sa slabesti si orice regim de care te-ai tinut nu a functionat, ba chiar ai capatat in greutate, e posibil sa ai probleme hormonale cauzate de acumularea de toxine in corp.

6. Lipsa apetitului intim
Daca simti iritatii in zona inghinala sau te ustura organul genital, desi nu ai facut nimic care sa fie in neregula, coroborat cu lipsa poftei de sex, inseamna ca treci printr-un dezechilibru hormonal cauzat de toxine. Ceaiurile sunt cele mai bune lichide de detoxifiere. Nu trebuie sa uiti nici de apa sau legumele si fructele proaspete. Si miscarea te ajuta in a elimina toxinele. Transpiratia ajuta la purificarea corpului.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 6 semne care tradeaza prezenta toxinelor in corp