6 afectiuni care pot fi tratate de arborele vietii

Posted by Alin Marinescu on Monday, April 2, 2018 Under: Stiri din Sanatate

O adevarata fosila vie, asa au denumit cercetatorii Ginkgo biloba atunci cand au stabilit ca specii inrudite cu acest arbore se aflau pe pamant in urma cu 200 milioane de ani si si-au transmis pana astazi proprietatile lor extraordinare. Este supranumit si arborele vietii, iar extractul din frunzele sale este cunoscut pentru actiunea antioxidante si detoxifianta. Iata ce afectiuni pot fi tratate cu gingko biloba:

Probleme arteriale circulatorii. Aceasta afectiune poate cauza cheaguri de sange si stoparea circulatiei sangelui spre importante organe ale corpului, cum ar fi inima. Ginkgo Biloba poate ajuta la impiedicarea formarii cheagurilor de sange si sa ajute la mentinerea unui sistem circulator sanatos.

Ateroscleroza cerebrala. Aceasta afectiune apare cand se intaresc si se blocheaza arterele cerebrale. Ginkgo Biloba ajuta la ameliorarea simptomelor prin inmuierea arterelor si prin deblocarea vaselor de sange. ginkgo biloba
Edem cerebral. Se formeaza atunci cand intr-un tesut se acumuleaza o cantitate mare de lichid. Ginkgo Biloba ajuta la eliberarea tensiunii fluidale in vasele de sange.

Atrofierea canalului cohlear (Pierderea auzului). Atrofierea canalului cohlear poate duce la surzire progresiva la tinerii adulti si este de obicei o afectiune mostenita genetic. Cand incepe sa afecteze vasele de sange, Ginkgo Biloba ajuta vasele de sange sa revina la normal, pacientul experimentand simptomele tinitusului (tiuit in urechi).

Insuficienta memoriei/incapacitatea de a te concentra (ADHD). In unele studii clinice s-a observat ca planta Ginkgo Biloba ajuta memoria. Ea ajuta la cresterea circulatiei sangelui spre creier, circulatie ce este responsabila cu functionalitatea memoriei si a creierului.

Boala Reynard. Aceasta afectiune apare atunci cand mainile si picioarele sunt expuse frigului si nu pot fi reincalzite. Acest lucru se intampla deoarece nu exista o buna circulatie in vasele de sange spre aceste extremitati. Ginkgo Biloba deblocheaza circulatia sangelui, ceea ce ajuta mainile si picioarele sa se incalzeasca; de asemenea ajuta la ameliorarea simptomelor bolii Reynard cum ar fi intepaturi si amorteala.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 6 afectiuni care pot fi tratate de arborele vietii