5 remedii naturiste pentru pietre la vezica

Posted by Alin Marinescu on Thursday, April 19, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Atunci cand mineralele din urina se cristalizeaza vorbim despre una din cele mai cunoscute afectiuni: pietrele la vezica. Depunerea pietrelor face imposibila golirea completa a vezicii provocand o serie de probleme de sanatate. Femeile sunt mai predispuse la aceasta boala din cauza uzului de anticonceptionale, avertizeaza mai multi medici, conform aprendelotodo.com. Printre simptomele acestei afectiuni se numara durerile abdominale insuportabile, nevoia permanenta de a urina precum si urinarea cu sange. Iata ce remedii naturiste poti urma pentru a scapa de aceste minerale cristalizate.

1. Suc de sfecla de zahar: Pietrele de dimensiuni mai mici pot fi eliminate cu ajutorul acestei bauturi miraculoase. Daca ai intoleranta la sfecla de zahar sau nu stii inca acest lucru, e bine sa mergi la medic inainte sa urmezi tratamentul. Este suficient sa bei doua pahare de suc de sfecla pe zi.

2. Curcuma: Se spune ca acest ingredient usor picant arde pietrele din vezica urinara pe dinauntru. Acestea sunt eliminate dizolvate la urinare.

3. Sucul de afine: Sucul de afine este recunoscut de ani de zile pentru tratarea infectiilor tractului urinar. Proantocianinele din afine previn aderenta bacteriilor la peretii tractului urinar. Bacteriile, cat si mineralele cristalizate pot fi eliminate cu ajutorul acestui suc.

4. Spanacul: Magneziul din spanac este esential pentru revitalizarea intregului organism. Clorofila, substanta care da culoarea verde legumei, reduce cu pana la 60% riscul formarii calculilor in vezica.

5. Otetul de mere: Il poti consuma pe stomacul gol, cate 50 de mililitri in fiecare dimineata sau il poti introduce in salatele si mancarurile tale preferate.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 5 remedii naturiste pentru pietre la vezica