5 produse cosmetice care nu trebuie aplicate pe fata

Posted by Alin Marinescu on Sunday, October 29, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru aplicare pe fata de produse cosmetice

Pielea de pe fata este cea mai sensibila si are nevoie de o atentie speciala, exista insa tot felul de sfaturi care iti recomanda produse cosmetice populare pe care sa le aplici si pe fata, insa acest lucru este total nerecomandat si poate provoca grave iritatii.

Iata mai jos o lista cu produse care iti sunt recomandate sa le aplici pe ten pentru diverse efecte, dar care iti provoaca mai mult rau decat bine.

Fixativul este popular pentru ca se spune ca "fixeaza machiajul". Acesta contine foarte mult alcool si o groaza de alte substante daunatoare tenului tau, nu este deloc recomandat sa folosesti aceasta metoda pentru ca iti va usca pielea.

Oja este populara pentru machiaj si se spune ca poti obtine culori mai durabile si mai aspectuoase daca o folosesti in locul fondului de ten, sub nicio forma sa nu incercati aceasta varianta.

Lotiunea de corp este recomandata pentru hidratarea tenului, insa continutul acesteia este indicat spre folosire doar pentru pilea corpului, deloc pentru tenul tau. Este mult prea grasa si daca o aplici pe ten iti acopera porii si nu lasa pilea sa respire. Foloseste o crema speciala pentru fata.

In timpul dusului cu totii avem intentia de a ne spala fata cu sampon, acesta este mult prea dur cu tenul deoarece are o compozitie speciala pentru a indeparta sebumul si a curata firele de par. Nu va spalati cu sampon pe fata, folositi produse speciale.

O alta varianta populara este folosirea deodorantului pe fata pentru a nu transpira. Desi aceasta varianta are efecte vizibile, rezultatul va fi unul devastator. Porii fetei vor fi acoperiti si cosurile nu vor intarzia sa apara.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 5 produse cosmetice care nu trebuie aplicate pe fata