5 motive sa consumi drojdie de bere

Posted by Alin Marinescu on Saturday, January 13, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru drojdia de bere

Drojdia de bere contine multi nutrienti care aduc numeroase beneficii corpului. Este un aliment ieftin care previne sau trateaza mai multe probleme. Iata cum te poate ajuta acest aliment.

Cum te ajuta drojdia de bere, un aliment ieftin si benefic pentru organism:
Drojdia de bere ajuta digestia. Aceasta este un probiotic natural care combate balonarea deoarece stimuleaza flora intestinala. Tot ce trebuie sp faci este sa pui într-un pahar putina pudra de drojdie. Peste aceasta vei pune apa calduta.
Te ajuta daca ai tenul gras sau uscat. Poti folosi o masca facuta din acest aliment. Amesteca un cub de drojdie proaspata sau un plic de drojdie uscata cu putina apa calduta. Lasati amestecul timp de 30 de minute, înainte de a-l aplica pe fata. Într-un alt recipient amestecati un galbenus cu o lingura de germeni de grau. Apoi combinati acest amestec cu amestecul din drojdie si apa. Aplicati masca pe fata si lasati-o sa actioneze un sfert de ora. Dupa aceea va puteti clati cu apa calduta.
Drojdia combate acneea si ridurile. Trebuie sa pregatiti o masca faciala cu drojdie de bere. Aveti nevoie de un cub de drojdie de bere, proaspata, si 3 linguri de lapte. Amestecati ingredientele pana se obtine o pasta. Aplicati masca pe fata si pe gat si lasati-o sa actioneze timp de 15 minute. Dupa aceea clatiti-va cu apa calduta si apoi cu apa rece.
Daca ai probleme cu parul, drojdia te poate ajuta. Este eficienta în cazul caderii parului. De asemenea, îi da parului stralucire si vitalitate. Amestecati o jumatate de pachet de drojdie proaspata cu apa fierbinte, pana se formeaza o pasta. Asteptati o jumatate de ora înainte de a aplica masca pe par. Este bine sa aplicati pana la radacina. Dupa 30 de minute, clatiti-va parul cu apa calda.
Este un bun aliat împotriva stresului, osteoporozei si anemiei. Drojdia este o sursa importanta de minerale, magneziu, calciu si vitamine. De aceea ajuta la combaterea stresului, a osteoporozei si a anemiei.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 5 motive sa consumi drojdie de bere