5 modalitati rapide de detoxifiere a organismului

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, July 11, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru detoxifiere a organismului

Simti nevoia sa iti eliberezi organismul de toate lucrurile sau elementele nocive care il afecteaza sau supraincarca? Cum ar fi sa mizezi pe o cura detox extrem de eficienta?

Cura detox cu argila alba. Amesteca o lingurita de argila alba cu un pahar de apa. Lasa amestecul asa intreaga noapte si la trezire, bea aceste « lapte de argila ».
Constituit din mici particule care provin din diferite stanci, laptele de argila este cel care va atrage impuritatile si toxinele, care le va captura si care le va elimina foarte eficient. In plus, va difuza in toate tesuturile numeroase minerale. O excelenta idee pentru a curata tubul digestiv si organele din jurul sau, precum ficatul, stomacul sau colonul.

Carbunele vegetal. Constituit din mici particele de nuca de cocos sau de arbori calcinati, carbunele vegetal se consuma cel mai adesea sub forma de supliment alimentar. Se poate folosi si sub forma de pudra, dar este mai greu de manipulat.
Traversand tubul digestiv, carbunele vegetal va absorbi impuritatile din jur si le va evacua in acelasi timp cu defecatiile. De retinut ca un centimetru cub de carbon poate sa absoarba pana la de 100 de ori mai multe substante nefaste decat volumul sau.

Bicarbonatul de sodiu. Amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu un pahar de apa, lasa sa se topeasca totul si bea totul imediat. Iti vei curata astfel intreg sistemul digestiv si vei trata in acelasi timp inflamatiile gingiilor sau ale mucoaselor daca vei alege sa faci gargara cu acest amestec.

Bicarbonatul de sodiu are o excelenta actiune detox deoarece este cel mai bun ingredient pentru a restabili echilibrul acido-bazic. In plus, contribuie de minune la protejarea tesuturilor contra acidului. Dar mai poate drena si sistemul digestiv si poate stimula productia de bila.

Strugurii. Strugurii sunt foarre bogati in vitamina C si b, in saruri minerale, oligoe-elemente si glucide deci este un veritabil cocktail energetic. Timp de o zi sau mai multe, poti consuma doar struguri,pentru a purifica organismul de toate elementele nocive, in plus, strugurii fac numai bine moralului.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 5 modalitati rapide de detoxifiere a organismului