5 exercitii care te scapa de colaceii de pe abdomen, fara dieta

Posted by Alin Marinescu on Sunday, May 14, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru colacei abdominali

Principala nemultumire a femeilor (si nu numai), in privinta aspectului fizic, o reprezinta colaceii de pe abdomen. Mai jos, gasiti cinci exemple de exercitii foarte eficiente pentru intarirea muschilor abdominali.

Bineinteles, aceste exercitii vor functiona mult mai bine impreuna cu o alimentatie adecvata. Va recomand sa incercati sa evitati sarea, zaharul si grasimile nesanatoase si sa introduceti in alimentatia voastra cat mai multe fructe si legume proaspete.

De asemenea, orele la care alegeti sa mancati au o importanta majora - programati-va cele trei mese in fiecare zi cam la aceleasi ore, iar cina ar fi bine sa o luati cu 2-3 ore inainte sa va culcati.

1. Stiu, nu iti plac abdomenele, dar reprezinta cele mai eficiente exercitii pentru tonifierea abdomenului. Pentru acest exercitiu, asaza-te pe spate, cu picioarele sprijinite pe o minge de fitness, astfel incat intre trunchi si coapse sa se formeze un unghi de 90 de grade. Pune mainile sub cap si ridica trunchiul la 45 de grade. Coboara incet, dar nu pana la podea. Fa 20 de repetari.

2. Asaza-te intr-o parte, sprijinindu-te pe bratul drept, in timp ce tii picioarele intinse si lipite si ridica bratul opus. Scopul este sa creezi cu corpul litera "T". Numara pana la 20, dupa care fa acelasi exercitiu pentru partea opusa.

3. Intinde-te pe sol, cu fata in sus si bratele intinse pe langa corp. Indoaie genunchii si ridica-i, astfel incat sa formeze cu trunchiul un unghi de 90 de grade. Incordeaza muschii abdominali si impinge picioarele in sus. Ramai o secunda-doua in aceasta pozitie, apoi revino la pozitia initiala. Fa 20 de repetari.

4. Intinde-te pe sol, cu fata in sus si pune-ti mainile sub posterior. Incordeaza muschii abdominali si ridica picioarele la cativa centimetri de sol, alterneaza ridicarea unui picior in timp ce pe celalalt il cobori (miscarea foarfecii). Fa 20 de repetari.

5. Stai in picioare cu talpile departate si mainile ridicate in lateral, ca si cum ai forma o cruce. Ridica un picior, lateral, cat de sus poti, incat sa nu iti pierzi echilibrul. Fa 20 de repetari cu fiecare picior.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 5 exercitii care te scapa de colaceii de pe abdomen  fara dieta