4 plante care te calmeaza rapid

Posted by admin. on Wednesday, July 22, 2015 Under: Stiri din Sanatate


Esti o persoana care isi pierde cumpatul usor si uneori actionezi ca atare, ignorand regulile de comportament in societate? Daca ai raspuns afirmativ, articolul de fata iti vine in ajutor si iti arata ca problema ta poate fi rezolvata pe cale naturala. Iata cateva plante care te ajuta sa te calmezi rapid:

Levantica

Mirosul de levantica are un efect rapid de calmare a sistemului nervos. Inainte de-a simti ca explodezi, scoate sticluta cu ulei esential de levantica din buzunar, presarati cateva picaturi in palme si bucurati-va de mirosul incantator. Levantica induce rapid o stare de relaxare. Puteti folosi levantica si daca suferiti de tulburari ale somnului pentru ca este eficienta si in acest caz.

Iasomia

Originara din India, iasomia se gaseste peste tot. Suntem norocosi pentru ca iasomia are doua calitati: calmeaza nervii si induce o stare de buna dispozitie.

Musetelul

Regele plantelor medicinale, are un cuvant de spus si in aceasta privinta. Calmeaza, dar nu adoarme, relaxeaza, dar nu moleseste.

Trandafirul

In multe tari, uleiul de trandafir este folosit in terapia pentru isterie, depresie si alte tulburari nervoase. In plus, femeile il folosesc pentru reglarea ciclului menstrual. Vestea buna este ca trandafirul are acelasi efect folosit in orice forma.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: levantica  iasomia  musetelul  trandafirul