4 greseli care iti subtiaza parul

Posted by Alin Marinescu on Friday, March 16, 2018 Under: Stiri din Sanatate

De la greseli de aranjare la cele de intretinere, o serie de procedee ajung sa iti subtieze parul. Si nu e nimic mai frustrant decat o coafura care sa para ca e lipita de scalp, cand tot ceea ce-ti doresti este mai mult volum si un look care sa intoarca priviri pe strada.

Folosesti periile gresite de par
Obtinerea unei podoabe capilare cu un aspect frumos are la baza grija pe care o investesti in ea, precum si instrumentele pe care le folosesti, periile de par fiind incluse in aceasta categorie. Periile plate si cu peri de metal nu vor elibera atat de multa tensiune atunci cand sunt folosite, spre deosebire de periile cu par de mistret sau periile rotunde. Aceasta tensiune iti permite sa obtii o aderenta mai buna pentru un volum al parului atunci cand ai nevoie.

Folosesti produsele gresite
Alegerea produselor potrivite pentru parul tau reprezinta o parte importanta din aspectul frumos al acestuia, insa ce functioneaza cel mai bine pentru prietena ta cu parul des nu este neaparat alegerea potrivita si pentru tine. Produsele pe baza de ulei si silicon atarna greu in par si au tendinta de a-l face sa arate mai subtire. Sunt recomandate produsele care contin alcool, deoarece acestea sunt absorbite rapid si au tendinta de a usca putin pielea capului, ajutand radacina parului sa se ingrase mai greu. De asemenea, si modalitatea de aplicare a produselor este una importanta. O greseala de evitat este aplicarea balsamului pe tot firul de par, in loc de a-l aplica de la jumatatea firului de par pana la varfuri.

Instrumente de aranjare a parului prea fierbinti
Folosind diferite instrumente de aranjare a parului (placa de par, ondulator, foen), risti sa faci destule pagube firelor de par, mai ales cand caldura acestor instrumente este una foarte ridicata. Doar pentru ca un instrument de styling poate functiona la o temperatura incredibil de mare, nu inseamna ca ar si trebui sa-l folosesti la cea mai inalta setare. Aceste instrumente pot deteriora cuticulele parului, ducand la subtierea si ruperea firelor de par. Este recomandat sa folosesti intotdeauna produse de protectie a parului, inainte de a utiliza instrumentele fierbinti de styling.

O singura culoare a parului
stii cum functioneaza subtierea corpului folosind o singura culoare pentru vestimentatie? Acelasi lucru este valabil si pentru podoaba ta capilara. Daca este o singura culoare, aceasta iti subtiaza parul. Solutia acestei probleme este adaugarea unor tonuri variate. suvitele din tendintele fiecarui an ar trebui sa dea volum parului.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 4 greseli care iti subtiaza parul