3 secrete despre trupul femeii

Posted by Alin Marinescu on Thursday, March 8, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Corpul tau este minunat si merita sa afli toate detaliile care il fac sa fie atat de deosebit. Iti prezentam 3 aspecte pe care mai mult ca sigur nu le stiai!

ADN-ul tau este creat in corpul bunicii 
Asta inseamna ca atunci cand nasti, nu aduci pe lume doar un copil, ci stabilesti jumatate din ADN-ul nepotilor! 

Femeile vor mai mult sex vara 
Patricia Barnesc-Svarney sustine ca femeile au un simt al mirosului mult mai alert vara. Asta inseamna ca pentru majoritatea reprezentantelor sexului feminin, aromele precum lavanda, trandafirul, menta si alte arome estivale trezesc pasiunea si sporesc libido-ul. 

Femeile aud diferit 
Un studiu realizat la Indiana University School of Medicine arata ca barbatii asculta doar cu o parte a creierului, in timp ce femeile le folosesc pe amandoua in acest sens. Astfel, femeile sunt ascultatori mai buni decat barbatii.

În plus, femeile singure au sanse mari sa aiba o cariera solida, deoarece sunt mai concentrate la locul de munca, focusate pe obtinerea rezultatelor si sunt mai putin stresate. Atunci cand nu îsi aduc problemele din cuplu la birou, îsi îndeplinesc sarcinile foarte bine, sunt motivate si ambitioase, iar pe termen lung vor obtine succesul asteptat. Celibatarele sunt mai independente si încrezatoare în fortele proprii. Ele nu se bazeaza pe partener atunci cand trec printr-o situatie neplacuta si învata cum sa o depaseasca singure. De aceea, au o stima de sine crescuta, sunt constiente de capacitatile lor si stiu cum sa se descurce la nevoie. Prioritatea lor e propria persoana, de aceea acorda o atentie speciala atat aspectului fizic, cat si starii de sanatate.

Faptul ca femeile aflate într-o relatie sunt mai fericite decat cele singure pare a fi un mit, potrivit specialistilor. Multe relatii si casnicii nu sunt fericite, nici pentru sotie, dar nici pentru sot. Multi oameni se angajeaza în relatii doar „pentru ca trebuie“ sau „asa este normal“. Sfaturile specialistilor este sa nu lasam normele impuse de societate sa ne conduca viata. Daca o femeie la 20, 30 sau 40 de ani vrea sa fie singura, trebuie sa o faca! Trebuie sa se puna întotdeauna pe primul loc si sa nu se gandeasca la faptul ca singuratatea e ceva negativ, din contra. Nimic nu este mai rau decat o relatie care nu i-ar permite sa se dezvolte si în care sa se simta nefericita. Fericirea sta si în lucruri marunte, asa ca o femeie ar trebui sa se bucure de momentele în care este singura si descopera ce poate face ca sa devina multumita de propria persoana.
 

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 3 secrete despre trupul femeii