3 remedii naturale foarte bune impotriva vergeturilor

Posted by Alin Marinescu on Thursday, September 29, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru vergeturi

Orice femeie uraste vergeturile. Cele mai mute nu indraznesc sa se dezbrace in costume de baie pentru ca au vergeturi. Altele nu indraznesc sa poarte haine mai provocatoare si taiate. La baza acestor chinuri sunt vergeturile groaznice. 
Ce putem face pentru a le reduce sau a le elimina?

Exista mai multe moduri naturale de a scapa de vergeturi acasa:

Zahar
Zaharul alb natural este o modalitate foarte buna de a scapa de vergeturi. Este un exfoliant bun care va face pielea neteda si frumoasa. Se amesteca zahar brut cu 1 lingura de ulei de migdale si cateva picaturi de suc de lamaie. Se amesteca bine si se freaca zonele afectate puternic afectate. Frecati usor timp de cateva minute. Apoi clatiti. Dupa cateva saptamani, veti vedea ca vergeturile vor incepe sa devina subtiri si apoi vor disparea.

Proteine
Proteinele impreuna cu aminoacizii ​​sunt un mijloc puternic impotriva vergeturilor. Luati un albus un ou. Se bate cu o furculita. Curatati zona afectata a pielii si se aplica un strat gros de proteine. Se lasa sa se usuce, apoi clatiti cu apa rece. Faceti acest lucru pentru cateva saptamani in fiecare zi si veti vedea rezultatele.

Suc de cartofi
Cartofii contin cantitati semnificative de vitamine si minerale. Ele stimuleaza regenerarea si schimbul de piele ca in stratul epidermic superior si in straturile interioare. Astfel, pielea este restaurata cu usurinta si hraneste aspectul sanatos. Taiati doi cartofi in felii groase. Se freca pe zonele afectate cateva minute. Frecarea se face cu o miscare circulara concentrica. Este important ca amidonul sau substanta alba sa ramana vizibila pe piele. Faceti acest lucru cu fiecare bucata de cartof. Atunci usucati pielea complet, dupa care se spala cu apa calduta. Faceti acest lucru in fiecare zi pentru a obtine efectul dorit.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 3 remedii naturale foarte bune impotriva vergeturilor