3 plante care lupta impotriva cancerului

Posted by Alin Marinescu on Saturday, October 21, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru macris

Una dintre plantele binecuvantate, ce poate face miracole pentru bolnavii de cancer este MACRISUL. Consumul regulat de macris reduce considerabil riscul de aparitie a cancerului de colon, de san si de prostata. El nu se usuca, se intrebuinteaza doar in stare proaspata.

Beneficiile macrisului:
inlatura arsurile la stomac si tulburarile hepatice digestive usoare. Pentru aceste indispozitii, macrisul se bea sub forma de ceai racit, in portii de doua cesti pe zi.

Sucul din aceasta planta se recomanda pentru cancerul incipient la stomac.

O alta planta cu puteri tamaduitoare este PELINUL DULCE. Aceasta planta a fost utilizata in medicina chineza pentru a ucide 98% din celulele canceroase de san, in mai putin de 16 ore.

De ce este aceasta planta un miracol? Pelinul dulce, cunoscut si ca pelinita, contine un compus cu un potential anticancerigen extrem de puternic, numit artemisinina. Aceasta substanta extrasa din plante este folosita in China din antichitate.

O alta planta miraculoasa ce vindeca mai multe boli, printre care si cancerul este ROSTOPASCA. Aceasta planta este unul dintre cele mai puternice si eficiente remedii naturiste. Compusii activi din rostopasca sunt: alcaloizii, chelidonina, enzime, rezine, acidul chelidonic, acidul nicotinic, caretoneizii.

Este un tratament bland si eficient prin care principiile active ale plantei sunt preluate de catre circulatia sanguina periferica si sunt transportate in ficat, unde isi exercita actiunea terapeutica.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 3 plante care lupta impotriva cancerului