3 moduri de consuma cafeaua verde astfel incat sa ajute la slabire

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, July 5, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru cafea verde

Cafeaua verde este cafea cruda, neprajita si neprocesata, neprelucrata termic, cu gust de cafea, dar cu o aroma mult mai intensa. Bautura din cafeaua verde macinata seamana mai mult cu un ceai.

De ce a inceput sa fie cautata si de ce toata lumea vrea sa stie cum se bea cafeaua verde? Pentru ca ea contine cantitati importante de antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi si previn cancerul, pentru ca regleaza metabolismul, ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite si actioneaza ca un tonic pentru activitatea cerebrala. In plus, scade colesterolul si suprima apetitul. Toate aceste beneficii sunt valabile doar daca stii cum se bea cafeaua verde si daca o bei de cateva ori pe zi.

Cum se bea cafeaua verde
Cafeaua verde se poate consuma prajita sau nu, in functie de efectul dorit, potrivit Green-coffee-800.com. Cafeaua verde solubila se prepara cu apa fierbinte. Dar ea poate fi consumata si uscata si congelata, in forma de pudra sau granulata.

De asemenea, multa lume a devenit preocupata de cum se bea cafeaua verde pentru a slabi. Ramane insa intrebarea cand se bea cafeaua verde. Asa ca iata trei recomandari:

Recomandarea 1
Daca ai decis sa folosesti boabe crude de cafea verde, cumparata din supermarketuri, primul pas este sa o rasnesti. Cel mai bine este sa bei acest tip de cafea dimineata, inainte de micul dejun. Nu e deloc o idee buna sa o bei dupa masa, pentru ca nu vei reusi sa slabesti!

Recomandarea 2
Stii cum se bea cafeaua verde daca vrei sa slabesti? Fara indulcitori! Trebuie sa eviti zaharul si mierea! Cel mai bine e sa ti-o prepari cu scortisoara si ghimbir. Lasa cafeaua sa fiarba la foc mic cateva minute, apoi acoper-o, ca sa aiba o aroma mai bogata. Dupa ce se raceste putin, o poti savura. Cei care au baut aceasta cafea ca sa slabeasca spun ca au consumat-o de trei ori pe zi.

Recomandarea 3
Unii beau cafea verde inclusiv seara, inainte de culcare. Daca te temi ca nu o sa mai dormi, atunci bea-o inainte de fiecare masa a zilei. Cafeaua verde e eficienta pentru ca suprima apetitul si, astfel, vei manca mai putin. De asemenea, e recomandat sa eviti gustarile pe cat posibil in perioada cand tii o dieta cu cafea verde.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 3 moduri de consuma cafeaua verde astfel incat sa ajute la slabire