Rețeta de poțiune anti-boală
Rețeta de poțiune anti-boală

Ingrediente:
Lămâie
Lamaia este bogată în vitamina C și antioxidanți pentru a sprijini sistemul imunitar și a lupta împotriva bolilor. În plus, oferă proprietăți puternice antiseptice, antibiotice și antivirale. Așadar, este imposibil să nu o ai în compozitia acestei băuturi energizante si răcoritoare.

Ghimbir
În această băutură, el adaugă câteva vitamine, oligoelemente și săruri minerale suplimentare utile împotriva oboselii. De asemenea, ghimbirul proaspăt sau praf este atât antiinflamator, cât și analgezic, ceea ce îl face un aliat prețios pentru organismul nostru. Acest antiviral și antibacterian cunoscut a fi foarte bun pentru digestie este, prin urmare, util și împotriva durerilor de cap și a tuturor plăgilor minore din timpul iernii. În plus, poate fi util în lupta impotriva reumatismului, a tendinitei sau chiar a durerii de spate scăzute.

Rețeta de poțiune anti-boală. Curcumă
Se spune că are o mie și una de proprietăți, principalele fiind antiinflamatoare, analgezice și digestive. Astfel, poate fi la fel de eficient împotriva tulburărilor digestive ca și împotriva artritei. Și in plus este excelent pentru inimă și împotriva colesterolului rău.

Ardei iute
Opțional, ardeiul rămâne puțin în plus, insa, plin de caracter, acesta trezește întregul organism. Într-adevăr, acest antioxidant oferă numeroase vitamine și oligoelemente. Și asta nu este totul! Este excelent pentru digestie, detoxifică organismul, reglează corpul și ameliorează durerile (artrită, răceli etc.).

Ingredientele:

  • 5 lămâi organice
  • 100 g ghimbir
  • 50 g turmeric
  • Chili (opțional) și ardei (pentru a absorbi mai bine turmericul)

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate