Pune o cană de orez în garderoba și iata ce se va întâmpla!
Pune o cană de orez în garderoba și iata ce se va întâmpla!

Pune o cană de orez în sifonier! Iată de ce ar trebui să puneți o cană de orez în garderoba dvs. Ne place să folosim orez în bucătărie atunci când facem un curry delicios. Există multe sfaturi utile în afara gătitului care implică orez, cum ar fi uscarea telefonului după ce l-ai aruncat în apă. Pe scurt, majoritatea oamenilor au acasă un pachet de orez. Astăzi vă oferim un alt sfat cu orez care se referă la garderoba dvs.!

Umiditate
Dacă știi deja trucul de a-ți scufunda telefonul în orez după ce l-ai scapat în apă, probabil știi că acest lucru funcționează pentru că orezul brut absoarbe umiditatea. Acestea sunt informații utile, deoarece uneori dulapurile pot fi predispuse la probleme de umiditate. Poate că casa ta este doar puțin umedă sau ai pus haine curate în dulap înainte să fie complet uscate. Această umiditate va da un ușor miros urat și, desigur, nu doriți umiditate sau mucegai în garderoba dvs.

Pune o cană de orez în sifonier! Deodorant
Deoarece orezul absoarbe umezeala dintr-o cameră, funcționează simultan și ca un deodorant. Adăugând câteva picături de ulei esențial la orez, garderoba ta va mirosi bine! Nu este nevoie să cumpărați agenți de înfrumusețare sau plicuri parfumate; o poți face foarte ușor. Iată metoda, puteți alege și mirosul pe care îl preferați și găsiți parfumul care vi se potrivește.

Pune o cană de orez în sifonier!
Tot ce îți trebuie este o cană de orez (orezul alb funcționează cel mai bine), uleiul esențial, un bol ca recipient, o bucată de pânză și o bandă de cauciuc. Se amestecă orezul cu 15 până la 20 de picături de ulei esențial în vas. Luați o bucată de țesătură respirabilă (ca o bucată de tricou vechi) și acoperiți vasul. Apoi folosiți o bandă de cauciuc pentru a fixa țesătura. Puneți vasul de orez undeva în garderoba dvs., dar nu la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Va trebui să înlocuiți odorizatorul în aproximativ două luni. Dacă utilizați orez brun, va trebui să îl înlocuiți mai repede, deoarece va putrezi mai repede decât omologul său alb.

Puteți folosi orez pentru multe alte lucruri extraordinare! Vrei să știi cum să folosești orezul pentru a-ți repara telefonul scapat in apa? Sau sunteți curioși să știți cum orezul transformă din nou o banană înnegrită într-o banană galbenă?

Pune o cană de orez în sifonier! Telefon
Orezul nu este doar uluitor pentru aer, ci poate salva telefonul de moartea înecului. Dacă v-ați aruncat telefonul în toaletă sau chiuveta, acest sfat îl poate salva. Orezul brut absoarbe apa din telefon. Este important să puneți telefonul într-un bol sau o pungă de orez pentru cel puțin 48 de ore. De asemenea, asigurați-vă că îndepărtați bateria și cartela SIM. Le puteți usca cu o cârpă uscată. Nu folosiți niciodată un uscător de păr pentru a vă usca telefonul. Aerul cald este rău pentru dispozitiv și veți trimite umiditatea în alte părți ale telefonului. Acest lucru nu va face decât să înrăutățească lucrurile!

Banană
Bananele par să se închida la culoase și, chiar dacă sunt încă bune de mâncat, par groaznice. Majoritatea oamenilor aruncă bananele înnegrite! Cu acest sfat, puteți schimba din nou o banană înnegrită într-o banană galbenă. Adăugați puțină orez într-o punga de congelator cu fermoar și adăugați banana în ea. Închideți punga și asigurați-vă că banana este acoperită cu orez. Lasă banana în pungă aproximativ o oră.

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate