Plasarea unui cățel de usturoi sub pernă oferă beneficii incredibile
Plasarea unui cățel de usturoi sub pernă oferă beneficii incredibile

Pune usturoi sub perna! Avem probleme să ne gândim la un fel de mâncare care nu este mai bun cu unul sau doi căței de usturoi. Este o modalitate excelentă de a adăuga aroma și este folosită în întreaga lume. Dar știați că usturoiul nu este numai bun în bucătărie, ci și în cameră?

Usturoiul a fost întotdeauna folosit pentru multe lucruri. Cea mai frecventă utilizare a fost și este gătitul. Dar alte utilizări mai speciale au fost lupta împotriva vrăjitorilor și alungarea demonilor. Deși sunt doar superstiții, mulți oameni cred că usturoiul are proprietăți protectoare. Este adevărat că usturoiul are proprietăți incredibile, fie că îl mănânci, fie că îl ai în cameră. Una dintre aceste utilizări în cameră nu vă va speria iubita!

Efect calmant
Vei dormi mai liniștit și mai adânc cu un cățel de usturoi sub pernă! Suntem de acord că acest lucru sună ciudat, dar substanțele sulfuroase ale usturoiului asociate cu aroma lui au efecte calmante asupra ta. Mirosul de usturoi trece prin pernă puțin, ceea ce te ajută să adormi mai ușor. În plus, îmbunătățește și calitatea somnului. Cu alte cuvinte: dormiți mai repede și mai profund! Ce mai puteți cere? Pune unul sau doi căței de usturoi (cu coaja) sub pernă și vei observa efectele. Vei dormi ca un copil! Și fără griji: camera ta nu va mirosi a usturoi când te trezești a doua zi. Merită încercat, nu?

Pune usturoi sub perna!
Usturoiul este bun și pentru alte lucruri. Aveți probleme digestive, cum ar fi refluxul gastro-esofagian? Bea un pahar cu apă cu puțin usturoi proaspăt în el. De asemenea, puteți mânca putin usturoi atunci când aveți probleme să adormiți. Luați un cățel de usturoi și adăugați-l într-un pahar cu lapte fierbinte, alaturi de miere, și beți. Amestecul nu este gustos, dar ajută!

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate