O bucată de săpun sub cearșaf înainte de a merge la somn?
O bucată de săpun sub cearșaf înainte de a merge la somn?

Pune sapun sub cearsaf, noaptea! O noapte de odihnă bună este departe de a fi evidentă pentru toată lumea. Există nenumărate persoane care cu greu reusesc sa adoarmă din mai multe motive. Unii sunt îngrijorați, alții nu pot găsi o poziție bună sau au picioarele neliniștite.

Cu toții suferim de disconfort din când în când, dar, dacă este cronic, vorbim despre așa-numitul sindrom al picioarelor neliniștite.

SJRS este o tulburare de somn caracterizată printr-o dorință irezistibilă de a vă mișca genunchii și picioarele. Răul apare mai ales în timpul repausului și este mai rău noaptea și seara, comparativ cu ziua. În timpul mișcării, simptomele scad, dar imediat ce mișcarea se oprește, durerea apare din nou. Deci este aproape imposibil să adormi.


Pune sapun sub cearsaf, noaptea! Săpun cu lavandă
Într-un episod al emisiunii americane Dr. Oz, faimosul doctor explică un leac ciudat pentru sindromul picioarelor neliniștite care pare să funcționeze cu adevărat: puneți săpunul sub cearșafuri. Și lavanda pare să aibă un efect liniștitor. Pune o bucată de săpun de lavandă între cearșafurile de la picioarele tale în fiecare seară. Dacă totul merge bine, vei observa că spasmele și crampele vor scădea, iar picioarele tale se vor simți mult mai liniștite! Merită să încercați, nu?

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate