Metoda care mărește capacitatea de respirație
Metoda care mărește capacitatea de respirație

Plămânii sănătoși reprezintă cheia pentru o viață liniștită și senină. Este deosebit de important să ne preocupe sănătatea lor.

În contextul mondial actual, când funcția respiratorie este printre cele mai afectate, trebuie să învățăm să avem grijă suplimentară de plămânii noștri.

Una dintre cele mai bune și recomandate metode este un exercițiu pe cât de simplu, pe atât de eficient. Practicanții de yoga sau mindfulness știu deja colosala importanță a respirației. Este necesar să facem zilnic exerciții de respirație, cel mai indicat la trezire, când organismul este cel mai relaxat.

Exercițiile de respirație sunt capabile să sporească a plămânilor capacitate.
Respirația profundă este un gest de care este obligatoriu să nu uităm. Respiră profund în liniște, cu ochii închiși. Respiră până simți suflul în stomac. Apoi expiră pe gură, încet.

Trebuie repetat de cel puțin 10 ori acest exercițiu. Veți vedea cum se normalizează respirația, dar și psihicul. Străduiți-vă să acordați timp zilnic acestui ritual minunat și vindecător.

Pentru îmbunătățirea sănătății plămânilor
Renunță de îndată la fumat
Evită compania fumătorilor, nu accepta să devii fumător pasiv
Fă mișcare zilnic cel puțin 30 de minute. Aici intră și gimnastica pe care o poți face acasă
Repetă cu conștinciozitate zilnic exercițiul de respirație de mai sus
Caută tutoriale pe Internet cum să faci yoga
Evită încăperile pline de praf, preocupă-te de curățenia casei tale și asigură-te că ai un castron plin cu apă undeva în dormitor, te ajută mult să ai un somn liniștit, combătând astfel aerul uscat al încăperilor.

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate